To je to što me zanima!

A. Sharbini: Poklepović me omalovažavao kao čovjeka

Napadač Hajduka Ahmad Sharbini nezadovoljan je kako o njemu govori trener Poklepović. Kaže da se ne odnosi prema njemu kao prema drugima
Vidi originalni članak

Nakon sjajnog starta proljetne sezone, u Hajduku je narušena dobra atmosfera i to poslije remija s Rijekom na Poljudu. Nastavilo se i verbalnim sukobom trenera Stanka Poklepovića i napadača 'bijelih' Ahmada Sharbinija.
- Tužan sam. S obzirom na status, razloga za zadovoljstvo nisam ni imao, ali ovo je korak dalje. Nikoga ne tretiram s manjkom dužnog poštovanja pa se valjda ne bi ni mene smjelo javno podcjenjivati i omalovažavati. I to ne kao igrača, nego daleko teže, kao čovjeka - rekao je prozvani Ahmad u intervjuu za SN.
Nezadovoljan Poklepović svog je napadača prozvao da malo trči na treningu, da nema radni i trkački angažman. Mlađim suigračima stoga Špaco daje prednost.
- Procjena toga kako radim na treningu i shodno tome da ne mogu dobiti prednost u odnosu na mlađe suigrače nema veze ni s čim. U tri proljetna kola dobio sam 10-15 minuta. Platili su me skupo, doveli kao pojačanje pa mi valjda trebaju dati priliku da pokažem da sam vrijedan uloženog novca - zaključuje Sharbini.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • luni_1 16.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • luni_1 16.03.2010.

    PREJADAN SI... OTIĐI IZ HAJDUKA JER SI JADAN

  • luni_1 16.03.2010.

    NE VOLI TE NITKO JADNIČE OTIĐI IZ HAJDUKA

Komentiraj...
Vidi sve komentare