To je to što me zanima!

A. Wenger: U obrani smo bili očajni, gore od ovog ne može

Naravno da se u uzvratu nećemo predati, ali, iskreno govoreći, razlika je prevelika u korist Milana i teško ćemo do preokreta, priznao je trener Arsenala nakon poraza
Vidi originalni članak

Poraz vam se može dogoditi i kada dobro igrate. No, mi smo u obrani bili očajni. Niti u jednom trenutku nismo bili u utakmici, komentirao je menadžer Arsenala Arsene Wenger debakl u Milanu i poraz 4-0 u prvom dvoboju osmine finala Lige prvaka.

- Naravno da se u uzvratu nećemo predati, ali, iskreno govoreći, razlika je prevelika u korist Milana i teško ćemo do preokreta. Jedina je utjeha da ne možemo odigrati lošiju utakmicu od ovoga što smo pokazali večeras. Posebno smo zakazali u obrani. Sporo smo čitali igru i sporo odgovarali na Milanove poteze – zborio je francuski trener.

Uz težak poraz, loša vijest je ozljeda Laurenta Koscielnyja, koji je već u 44. minuti morao napustiti igru.

- Izgleda da je koljeno u pitanju. Koscielny sigurno neće igrati protiv Sunderlanda sljedećeg vikenda u FA Cupu. Baš nemamo ni sreće. Prvo smo izgubili Pera Mertesackera, a sada će nam nedostajati i Koscielny.

Na upit je li sudac previše olako dosudio penal nakon što je Djourou faulirao Zlatana Ibrahimovića u kaznenom prostoru, a Šveđanin je potom iz penala zabio za konačnih 4-0, Wenger je konstatirao kako mu je sumnjiviji bio drugi Milanov gol, u kojem je Ibrahimović bio asistent, a Robinho strijelac svog prvog gola na utakmici. Kasnije je zabio još jedan.

- Penal? Izgledalo je da je to dosta velikodušna odluka. No, više me smeta što je Ibrahimović bio u zaleđu kod Milanovog drugog gola.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • misterRF 16.02.2012.

    nasljednik guardiole na klupi barcelone!

  • borovcanin 16.02.2012.

    bravo wenger sad na ljeto uzmi dvanaestogodisnjake koji ce mozda bit dobri za 10 godina a prodaj kljucne igrace

  • gunner19 16.02.2012.

    sve ce bit dobro kad wengera poteraju da vodi omladinski pogon tamo ce bit najjaci a arsenal dovede nekog trenera koji ce dovodit prave igrace

Komentiraj...
Vidi sve komentare