To je to što me zanima!

Zato je bio bolji i od Ronalda: Evo kako nas je Lukaku šokirao

Belgijci su izveli korner na desnoj strani, činilo se kao da je naša obrana otklonila opasnost... Ali uslijedila je kazna najboljeg igrača Serie A ove sezone. Lukaku je neumoljivo pospremio loptu u mrežu za vodstvo
Vidi originalni članak

Hrvatska je u posljednjoj provjeri uoči Eura gostovala kod najbolje reprezentacije svijeta po Fifinoj ljestvici, Belgije.

POGLEDAJTE VIDEO: Remi s Armenijom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odigrali smo dobro prvo poluvrijeme gdje smo uglavnom uspjeli ukrotiti najbolji napad Europe i sigurnu 'nulu' držali smo sve do 38. minute kada se ukazao... A tko drugi nego Romelu Lukaku.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Napadač, koji je pored živog Cristiana Ronalda proglašen za MVP-a prošle sezone u Serie A nakon što je Interu poslije 11 godina donio naslov prvaka i zaustavio dugogodišnju dominaciju Juventusa, sjajno se snašao u našem šesnaestercu i u velikoj gužvi matirao nemoćnog Dominika Livakovića.

LUKAKU JUNAK BELGIJE Vatreni pali na ispitu uoči Eura!

Belgijci su izveli korner na desnoj strani, činilo se kao da je naša obrana otklonila opasnost, ali lopta je došla natrag do izvođača Driesa Mertensa koji je ponovno ubacio.

U velikoj gužvi pred golom Livakovića u konačnici se dogodilo ono što se nije smjelo dogoditi - Romelu Lukaku je iz okreta svladao hrvatskog čuvara mreže i pali smo u zaostatak.

Bio je to jubilarni, 60. gol Lukakua za belgijsku reprezentaciju.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • acivij 07.06.2021.

    Koliko su naši pimplali loptu bilo bi čudo da nije završila u golu! Lukaku je loptu dobio spletom (za njega) sretnih okolnosti. Upravo je s tako neočekivanim poklonom pokazao koja je zvijer od igrača. Svaka čast!

  • Maric Ivo 07.06.2021.

    Boze pomozi nam da se bas pravo ne osramotimo na EP ,mada cemo se osramotiti ali spasi nas od onog bas pravog sramocenja.

  • tkotukoga1 06.06.2021.

    Napravio sam acc samo da ovo napisem..Pratim reprezentaciju od 1996. Imali smo i lose igrace i izbornike, ali nikad nije nedostajalo strasti.Otto maximale bas i nije mogao birati, igrao je s 7 bekova, smijali smo se, ali ako su nas i nadigrali, nisu nas napunili.Do prije 2,3 godine, Hrvatska je imala 15ak poraza doma od samostalnosti.Zlatko je bas iskreno dobar covjek,ali onog trenutka kad je rekao da je ispunio zadacu i ostao u Ligi nacija ( s 1 bodom) ,a dobivali smo po 3 komada po utakmici, trebao je dobiti otkaz.Govorio je da smo igrali protiv naboljih napadaca i momcadi i da moramo biti zadovoljni. To nikad nije bio slucaj prije. Sto jaci protivnik, manje je bilo sanse da dobijemo 3,5,6 komada.Prvi put otkad pratim reprezentaciju nemam bas nikakva ocekivanja( nema veze sa zadnje  2 utakmice).Rebic osim 11-erca protiv Danske i gola protiv Argentine, nikad nije nista napravo u reprezentaciji.Vrsaljko je do polufinala i dok nije glumio po drustvenim mrezama bio dost dobar, kasnije je zabrijao da je bolji nego sto je. Kovacic-lik je klasa,ali  za obavljanje zadace/uloge ali nikad nece preuzeti odgovornost.Navodno se stalno isprobava nest,a stalno igra ista ekipa.Mladi, koj su pokazali da mogu, i dalje cekaju..Nitko nikad u povijesti modernog sporta nije dobio toliko kredita ko Zlatko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare