To je to što me zanima!

Abdul-Jabbar i Isiah Thomas ‘popljuvali’ Scottieja Pippena

Napravi domaću zadaću prije nego što Jordana ili LeBrona proglasiš najboljim svih vremena, poručio je legenda Kareem Abdul-Jabbar umirovljenom Scottieju Pippenu
Vidi originalni članak

Nedavna izjava Scottieja Pippena da je LeBron James bolji košarkaš od Michaela Jordana iživcirala je legende NBA lige poput Kareema Abdul-Jabbara i Isiaha Thomasa.

- Prijatelju, iznimno te cijenim kao sportaša i poznavatelja košarke, no imaš ograničene poglede - napisao je u otvorenom pismu Jabbar, bivši centar Milwaukeeja i LA Lakersa, s kojima je osvojio šest naslova prvaka.

- Jordan nije najbolji strijelac svih vremena jer je Wilt Chamberlain svojedobno imao prosjek od 50,4 koša po utakmici, a jedanput ih je zabio 100, što Jordan nikad nije. Ali sve treba gledati kroz naslove prvaka, a Bill Russell ih je osvojio 11. Napravi domaću zadaću prije nego što Jordana ili LeBrona proglasiš najboljim svih vremena - poručio je.

Isiah Thomas, dvostruki prvak s Detroit Pistonsima, bio je nešto staloženiji.

- Moći ćemo ih uspoređivati tek za nekoliko godina kad vidimo koliko je LeBron napredovao i što je osvojio - rekao je Thomas.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • SALVATION 03.06.2011.

    Jordan je veći od Nba lige. Zbog njega danas igrači imaju velike ugovore. On je živuća legenada. Dat ću vam podatak da je Jordan svjetskoj ekonomiji pridonio sa oko 7 MILIJARDI DOLARA, Samo od ugovora sa NIKEOM od 1984 do danas je zaradio min.6 milijardi.- podaci od 2005. Film Space Jam zaradio je 459 milijuna. 700 milijuna od reklama. 300 milijuna od prodaje kolonjske vode i linije donjeg rublja sa Jordanovim imenom. 100 milijuna od prodaje kniga, videa, dvd-a. u ovo nije uračunat novac koju je zaradio kao profesionalni košarkaš. Mislim da o sportskim rezultatima i rekordima ne treba pričati. Pitajte sve članove origigi dream teama osim i ostale članove hall of fame tko je naj svih vremena. mada mislim da pippen zna tko da je jordan naj , samo je namjerno bocnuo da digne malo medijske prašine.. MICHAEL I DRAŽEN JEDINE DVIJE LEGENDE KOJE IMAJU SPOMENIKE..DVOJICA NAJVEĆIH.. ALI JORDAN JE SVOJ PRVI PRSTEN OSVOJIO U DOBI KAD JE DRAŽEN POGINUO.

  • ppetpet 02.06.2011.

    JORDAN je najveci kosarkas svih vremena ....tu nema price...

  • user_36996 01.06.2011.

    lebron ima tek 26 tako da će vjerojatno svoj prvi prsten osvojiti 3 godine mlađi nego jordan (jer miami vjerojatno osvaja ove god)! a ako nastavi igrati ovim tempom i ako ga ozlijede zaobiđu ne vidim razlog zašto ne bi jednog dana ušao u povijest kao najveći košarkaš! a uostalom i u igračkom smislu ne zaostaje ni po čemu za jordanom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare