To je to što me zanima!

Abramovič Hiddinka zove za sportskog direktora Chelseaja

Svog prijatelja, nizozemskoga stručnjaka Guusa Hiddinka (64), vlasnik Chelseaja Roman Abramovič već dva mjeseca nagovara da se vrati u klub sa Stamford Bridgea
Vidi originalni članak

Britansko izdanje Goal.coma piše da je ruski vlasnik kluba već pokušao pridobiti Nizozemca i na trenersku klupu umjesto Carla Ancelottija, ali da je Nizozemac odbio tu ponudu jer u svojim godinama više ne želi raditi svakodnevno.

Izbornička uloga, s obzirom na to da u ovom trenutku vodi reprezentaciju Turske, više mu odgovara, ali bi mu, navodi isti izvor, odgovarala i uloga sportskog direktora. Njegova bi domena bila skautiranje mladih igrača i dovođenje pojačanja već u ovoljetnome prijelaznom roku.

Abramovičeve i Hiddinkove veze postale su neraskidive nakon Nizozemčeve uspješne tromjesečne epizode na klupi londonskog sastava u proljeće 2009. godine, nakon što je zamijenio Luiza Felipea Scolarija.

Dopao se tada ponajbolji svjetski trener kroz tri posljednja desetljeća i igračima, koji bi ga također ponovno rado vidjeli na nekoj od ključnih liderskih uloga u klubu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • JAX 14.04.2011.

    Veliki trener, ali još veći gubitnik

  • Nakramani 14.04.2011.

    Hiddink je odlican..da se vrati preporodio bi Chelsea 100%.

Komentiraj...
Vidi sve komentare