To je to što me zanima!

Abramovičevo strpljenje oko Boasa nestaje, 1. kiks otkaz

Engleski mediji pišu i da je pred Chelseajem sada nešto lakši program i baš zbog toga će prvi sljedeći kiks značiti i otkaz Andre Villas-Boasu. Trebaju mu pobjede
Vidi originalni članak

Neki su bili sigurni da će nakon subotnjeg poraza kod Evertona (2-0) pasti trener Andre Villas-Boas. No, Portugalac je izdržao i dalje kao trener Chelseaja makar je nakon te utakmice priznao:

- Ovo je bila naša najgora utakmica u sezoni. Ne znam može li se zamisliti išta gore od ovoga.

Premda nije reagirao, svi engleski mediji naglašavaju da je strpljenje vlasnika Romana Abramoviča na samom izmaku. Uostalom, Rus se nikada nije libio davati otkaze, neki prijašnji treneri letjeli su s ove dužnosti relativno brzo.

Chelsea je trenutačno peta momčad na ljestvici Premiershipa i jedino još mogu do četvrte koja vodi u kvalifikacije Lige prvaka. Istina, igraju i u osmini finala Lige prvaka, ali nema u svemu tome nikakve zadovoljštine za navijače.

Engleski mediji pišu i da je pred Chelseajem sada nešto lakši program i baš zbog toga će prvi sljedeći kiks značiti i - otkaz Villas-Boasu. Chelseaju slijede utakmice: Birmingham (FA Cup), Napoli (Liga prvaka), Bolton (Premiership), West Bromwich (Premiership), Stoke (Premiership)...

Treneri Chelseaja u Abramovičevoj eri:

2000. do 2004. - Claudio Ranieri

2004. do 2007. - Jose Mourinho

2007. do 2008. - Avram Grant

2008. do 2009. - Luiz Felipe Scolari

2009. - Guus Hiddink

2009. do 2011. - Carlo Ancelotti

2011. do ? - Andre Villas-Boas

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Antisa_1 14.02.2012.

    Uzmi Bilica za trenera i garantirano imas slom zivaca kao Hrvatska publika sto ga je imala za ovo cijelo vrijeme a ako trebas predsednika kluba uzmi Srebrica i Markovica u duetu i onda su kompletni !!!

  • Manch Utd 13.02.2012.

    A stvarno mi je žao i Boasa i Chelsea-a. Volio bih da osvoje LP iako će to biti jako, jako teško. Ali ovaj klub je to zaslužio prikazanim nastupima u LP zadnjih nekoliko godina.

  • lovac_u_mutnom 13.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare