To je to što me zanima!

Aco dao ostavku na mjesto sportskog direktora HKS-a!

S obzirom da više nemam povjerenja u čelne ljude HKS-a, odlučio sam dati ostavku, napisao je Aco
Vidi originalni članak

Aco Petrović objavio je na Twitteru da je dao ostavku na mjesto sportskog direktora Hrvatskog košarkaškog saveza!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"S obzirom da više nemam povjerenja u čelne ljude HKS-a, odlučio sam dati ostavku na mjesto sportskog direktora", stoji u Acinom tweetu objavljenom u petak ujutro.

PRETKVALIFIKACIJE ZA EUROBASKET Sesaru za početak izborničkog mandata Irska i Luksemburg BRAVO, LUKA! Luka Božić je MVP ABA lige! I to ispred košarkaša koji zarađuje 2,5 milijuna eura po sezoni...

Zašto je izgubio povjerenje u čelne ljude, jasno je kao dan! Naime, Aco je favorizirao Darija Gjergju kao novog izbornika hrvatske košarkaške reprezentacije, no upravnom je odboru predložio dva kandidata, a UO je, na Acino čuđenje, izglasao Josipa Sesara. Acu je, stoga, kako je rekao, naljutilo što su zanemarili sugestiju sportskog direktora. Iako je i on na toj funkciji mogao predložiti samo jednog kandidata, ako je bio toliko siguran da je Gjergja pravi izbor i da želi voditi Hrvatsku...

Odlazak Petrovića vjerojatno će otvoriti prostor za povratak u reprezentaciju MVP-a ABA lige, Luke Božića, kojega Aco prvotno nije uvrstio na popis zbog čega je u konačnici košarkaš Zadra odbio igrati za Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kp 28.04.2023.

    Cirkus se nastavlja.Koda netko namjerno gasi i ovako malo košarke što nam ostalo.Ko da preuzme kormilo nemam pojma Legende Rađa,Vranković itd.su je satrali uništili znaci koga zanima vođenje jedino košarkaška mafija da to preuzme.Dosad su lopine i neznalice profitirali i osramotili HR-KOŠARKU.

  • gužva1 28.04.2023.

    Pa čovjek se dao u nešto, radio, borio, na kraju mu dali do znanja da uzalud… Laku noć HKS

  • zorozimba 28.04.2023.

    Nema tu reda i teško će se bilo što promijeniti. A putem košarke izgleda da ide i rukomet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare