To je to što me zanima!

Aco je puk’o na 'presici': Joke, sad je dosta! Tko je kukavica?!

Od 29. rujna odigrali smo 64 utakmice i predstavljali hrvatsku košarku u Europi. Ako nas netko naziva luzerima i kukavicama, neće mirno spavati, rekao je ljutiti Petrović
Vidi originalni članak

Relativno lagano Cedevita je dobila majstoricu (92-80). Vodila je skoro cijelu utakmicu, u završnici imala i 15 koševa prednosti te zasluženo prvi puta ušla u finale. Ipak, Aco Petrović ne samo da nije slavio, već je bio ratnički raspoložen. 

Ni on ni Joke Vranković nisu željeli prvi pred novinare, pa je konferencija za medije kasnila petnaestak minuta, a na kraju je popustio Joke jer ipak pravila nalažu da je gost prvi na redu. Nakon što je Cibonin trener iznio svoje viđenje utakmice započeo je Petrovićev šou.

- Od 29. rujna odigrali smo 64 utakmice i predstavljali hrvatsku košarku u Europi. Ako nas netko naziva luzerima i kukavicama, neće mirno spavati - poludio je Aco na Vrankovića, ali i pojedine medije koji su ga prenijeli.

- On je osjetio krv i psihološki pritisak je legitiman, ali nazivati nas kukavicama je van svake pameti - dodao je Aco i nastavio paljbu po kolegi iz suprotnog tabora.

- I on je prije tri godine dovodio strance u Cibonu, a znamo kakvi su bili. Licemjerno je prozivati nas zato što imamo Amerikance, pogotovo jer me kao izbornik zvao da pomognem riješiti Draperu državljanstvo. I ne samo to! Potekla je priča da Dontaye Draper nema radnu dozvolu, netko ga je prijavio, a ja imam informaciju da je u pitanju netko iz Cibone. I što će sada? Uhapsiti ga jer u finalu igramo protiv Zagreba - pitao se Aco Petrović, aludirajući na visoku poziciju ministra unutrašnjih poslova Tomislava Karamarka u KK Zagrebu.

Draper navodno zaista nema radnu dozvolu, baš kao niti ostali Cedevitini Amerikanci, ali to nije problem kluba, već sporosti hrvatske administracije.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sosqe 26.05.2011.

    nije mi jasno zasto aco nije izbornik repke..pa sto put je iskusniji i bolji trener od ovog saljivca jokea..ak zasere nek ga steraju al trebalo bi mu pruzit priliku..

  • onaj 26.05.2011.

    Nije da ja sad tu nešt branim Acu, no onaj seljačić Joke mi stvarno ide na onu stvar. On tu sad izigrava nekog frajera, ne želi na presicu, napada Cedevitu, prijavljuje Drapera... Ma ova Cibona je pala na samo dno. Nagodinu kada odu Bogdanović, Radošević i ekipa, i sa ovakvim trenerom (mrak mi padne kada se sjetim da izbornik) bit' će još gori. Aco ako ništ ima nekog iskustva i šutio je prije ove konačne utakmice, nije se ko' ovaj blento Vranković digao u nebesa nakon jedne pobjede i eto mu sad. Vidljivo je da Vrankovićev IQ nije na zavidnoj razini. Sve u svemu finale Cedevita - Zagreb apsolutno zasluženo!

  • šibenčanin12 26.05.2011.

    ACO .. LEGENDOOO......

Komentiraj...
Vidi sve komentare