Obavijesti

Sport

Komentari 5

Aco je puk’o na 'presici': Joke, sad je dosta! Tko je kukavica?!

Aco je puk’o na 'presici': Joke, sad je dosta! Tko je kukavica?!
1

Od 29. rujna odigrali smo 64 utakmice i predstavljali hrvatsku košarku u Europi. Ako nas netko naziva luzerima i kukavicama, neće mirno spavati, rekao je ljutiti Petrović

VIDEO

Relativno lagano Cedevita je dobila majstoricu (92-80). Vodila je skoro cijelu utakmicu, u završnici imala i 15 koševa prednosti te zasluženo prvi puta ušla u finale. Ipak, Aco Petrović ne samo da nije slavio, već je bio ratnički raspoložen. 

Ni on ni Joke Vranković nisu željeli prvi pred novinare, pa je konferencija za medije kasnila petnaestak minuta, a na kraju je popustio Joke jer ipak pravila nalažu da je gost prvi na redu. Nakon što je Cibonin trener iznio svoje viđenje utakmice započeo je Petrovićev šou.

- Od 29. rujna odigrali smo 64 utakmice i predstavljali hrvatsku košarku u Europi. Ako nas netko naziva luzerima i kukavicama, neće mirno spavati - poludio je Aco na Vrankovića, ali i pojedine medije koji su ga prenijeli.

- On je osjetio krv i psihološki pritisak je legitiman, ali nazivati nas kukavicama je van svake pameti - dodao je Aco i nastavio paljbu po kolegi iz suprotnog tabora.

- I on je prije tri godine dovodio strance u Cibonu, a znamo kakvi su bili. Licemjerno je prozivati nas zato što imamo Amerikance, pogotovo jer me kao izbornik zvao da pomognem riješiti Draperu državljanstvo. I ne samo to! Potekla je priča da Dontaye Draper nema radnu dozvolu, netko ga je prijavio, a ja imam informaciju da je u pitanju netko iz Cibone. I što će sada? Uhapsiti ga jer u finalu igramo protiv Zagreba - pitao se Aco Petrović, aludirajući na visoku poziciju ministra unutrašnjih poslova Tomislava Karamarka u KK Zagrebu.

Draper navodno zaista nema radnu dozvolu, baš kao niti ostali Cedevitini Amerikanci, ali to nije problem kluba, već sporosti hrvatske administracije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše