To je to što me zanima!

Aco objavio sastav za posljednju utakmicu na klupi Hrvatske

Protiv Austrije napadački moramo biti bolji, voljeli bi da igramo u ambijentu u kakvom Split igra u zadnje vrijeme i završimo "prozor" na najbolji mogući način, najavio je susret izbornik Petrović
Vidi originalni članak

Košarkašku reprezentaciju Hrvatske u nedjelju od 18 sati očekuje susret s Austrijom koju su u prošlom ogledu dobili 20 koševa razlike. Utakmica dolazi nakon pobjede u Švicarskoj u pretkvalifikacijama za EuroBasket pa se očekuje nastavak pozitivnog niza i na Gripama, gdje Hrvatska nije igrala 25 godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Protiv Austrije napadački moramo biti bolji, voljeli bi da igramo u ambijentu u kakvom Split igra u zadnje vrijeme i završimo "prozor" na najbolji mogući način. Austrija ja promijenila i koncept igre i neke igrače. Vujošević nije tu i Radoš isto, ali tu su došla dvojica iz španjolske lige, Mahalbašić koji s petice jako dobro kontrolira igru i Brajković, atletski centar koji počinje u petorci Breogána. Nekad igraju i s dvije petice skupa, kao protiv Poljske. Maksimalno su podmladili momčad, agresivniji su, kvalitetniji od Austrije iz prve utakmice, ali to ništa ne mijenja. Mi igramo sat vremena iza Švicarske i Poljske pa ćemo znati i kako će se razvijati situacija - rekao je u najavi utakmice hrvatski izbornik Aco Petrović.

Legendi hrvatske košarke bit će ovo zadnja utakmica na klupi hrvatske reprezentacije nakon čega će otići u trenersku mirovinu. Aco je objavio i popis igrača za sudar s Austrijom.

Za nastup u šestom pretkolu kvalifikacija za EuroBasket konkurirat će nova trojica Tomislav Buljan, Tomislav Ivišić i Lovre Runjić, koji su upali umjesto Antonija Jordana, Borne Kapuste i Mateja Rudana. Pridružili su se igračima koji su igrali protiv Austrije, a popis čine: Dominik Mavra, Goran Filipović, Toni Perković, Roko Badžim, Toni Nakić, Mateo Drežnjak, Dario Drežnjak, Roko Prkačin i Danko Branković.

Utakmica počinje u 18 sati, a prijenos će biti na prvom kanalu SportKluba (SportKlub 1).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Šipumiloma 26.02.2023.

    84-74 uz očajno lošu košarku. Ne znam tko je gori, Hajduk ili naša repka! Prije 30 godina se na haklovima igrala bolja košarka od ove viđene! Austrija sastavljena od Srba, Bosanaca i tu i tamo kojeg Austrijanca je do kraja utakmice bila na razdaljini da je mogla računati na pobjedu. To bi prije završilo s 50 koševa razlike. Ovo je bilo mučenje za gledati!

  • čvorko 26.02.2023.

    dobro je..svi ovi se uklapaju u njegov sistem igre, heheh

  • 26.02.2023.

    Kažu da će sutra padati kiša i biti hladno

Komentiraj...
Vidi sve komentare