To je to što me zanima!

Aco odgovorio na prozivke Dini Rađi: Pogledaj se u ogledalo!

I kada sam govorio o nesavjesnom poslovanju mislio sam na ono što se desilo jučer i danas. Igrači pod ugovorom, Nakić i Gnjidić, odlaze bez da se za njih dobio 1 euro. I za to nitko ne odgovara, napisao je Petović
Vidi originalni članak

Moj odgovor Rađi su argumenti. U šest godina srozana hrvatska košarka, propuštena dva svjetska prvenstva, uzalud utrošenih tri milijuna eura za predolimpijski turnir u Splitu, nastavio je prepucavanje s Dinom Rađom na Twitteru bivši izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Aleksandar Petrović.

NOVE PROZIVKE Aco bocnuo: Rađa treba ostati i biti vođa puta po Luksemburgu

Nakon što se predsjednik Stručnog savjeta HKS-a oglasio i rekao da Aco kao trener nije stvorio ni jednog playa i da nije HKS kriv što su Cibona i Zadar loši nego su se klubovi sami uništili, nije dugo čekao na Petrovićev odgovor.

- Loši odnosi s vodećim klubovima, rat s ABA ligom, potrošena četiri izbornika… Pogledaj se u ogledalo, Rađa - zaključio je Petrović.

Podsjetimo, porazom od Finske (81:79) Hrvatska je ostala bez drugog kruga kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a nakon toga ne staju prozivke sa svih strana.  

- I kada sam govorio o nesavjesnom poslovanju mislio sam na ono što se desilo jučer i danas. Igrači pod ugovorom, Nakić i Gnjidić, odlaze bez da se za njih dobio 1 euro. I za to nitko ne odgovara! - dodao je Petrović.

ACO PETROVIĆ 'Ako želimo imati koristi od Bojana, treba nam stranac!'

Ovo će se vrlo vjerojatno nastaviti, a pripreme za Eurobasket su sve bliže. Prvo je to veliko natjecanje Hrvatske nakon pet godina, a kako stvari stoje, bit će i jedino u ove tri godine.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Nap7 08.07.2022.

    Sjetimo se eurobasketa 2001 16 razlike izgubio za 50 sekundi

  • Pobotchnick Leeyoobo 07.07.2022.

    Što Vranković uvijek gleda u mobitel? Nisam siguran da može gledati nešto kompliciranije od Izeta.

  • 07.07.2022.

    Aco kakav je da je, je gospodin covijek u odnosu na prozvanog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare