To je to što me zanima!

Aco ostaje na klupi Cedevite: Nije jedini krivac, tu su i igrači

Aco je postupio moralno i logično odmah po završetku susreta sa Zadrom koji nas je, iskreno govoreći, sve zajedno šokirao, rekao je sportski direktor Cedevite Mamić
Vidi originalni članak

Ja sam kriv i zato podnosim neopozivu ostavku, rekao je Aco Petrović nakon Cedevitine blamaže. Međutim, dan poslije se, očekivano, predomislio.

- On ima potporu uprave. Nije jedini krivac, tu su i igrači. Sankcija za ovaj loš rezultat u Kupu će svakako biti, no o tome ćemo više nakon večernjeg treninga na kojem ćemo svi skupa sjesti i vidjeti. Aco je postupio moralno i logično odmah po završetku susreta sa Zadrom koji nas je, iskreno govoreći, sve zajedno šokirao  - objasnio je sportski direktor Cedevite Matej Mamić te dodao:

- Već na početku sezone, kada smo radili ambiciozne planove, znali smo da će biti turbulentnih razdoblja iz kojih moramo izaći što jači jer mi od naših ambicija ne odustajemo, tako da smo se s Acom dogovorili da i dalje ostaje naš prvi trener i ima podršku kompletne uprave.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • legija_sb 10.02.2011.

    potpisujem!! dno dna...

  • marko87 10.02.2011.

    smradovi jedni prodate utakmicu dignete pare i onda se kao bunite što nema plaća, para sponzora, ma marš u p m dabogda svi propali zajedno sa Acom...

  • micko1 10.02.2011.

    aco,........

Komentiraj...
Vidi sve komentare