To je to što me zanima!

Aco ostao u Zadru, Piksi Subotić i dalje u Splitu

Zadar je prihvatio sve uvjete Ace Petrovića i on će i dalje sjediti na klupi prvaka Hrvatske. Svog uspješnog trenera uspjeli su zadržati i Splićani
Vidi originalni članak

Vijest iz Zadra samo je čekala konačnu potvrdu. Momčad koja iz legendarnih Jazina seli u novu dvoranu na Višnjiku iduće će sezone imati dvostruko veći budžet i zato su Zadrani mogli udovoljiti Acinim željama u slaganju momčadi. A to je bio osnovni uvjet da ostane u Zadru. Još prije nekoliko dana Aco je sve dogovorio, preostalo je samo s porazgovarati s obitelji. Kako se čini, obitelj je rekla: "Da". I Aco je mogao reći: "Ostajem!"
Brat najvećeg europskog košarkaša svih vremena iduće sezone neće u rukama imati istu momčad kao ove. Amerikanci Brewer i Stallworth već su otišli, blizu odlaska je i Juby Jonhson, a otići bi mogli i još neki igrači... Momčad koja je osvojila naslov prvaka države je "jučer", a "danas" i "sutra" su slaganje jedne sasvim nove momčadi.
Slobodan Subotić svome kumu Rađi nije postavljao nikakve posebne uvjete, u Splitu mu je ugodno, i lako je dogovorio produljenje suradnje. No ni njemu neće biti lako. Damjan Rudež je od prije nekoliko dana igrač ljubljanske Olimpije, Anthony Akins mora odraditi suspenziju zbog pušenja marihuane, a interes za Garnetta, Perića, Ivanova i društvo sve je veći...
Dogovori Splićana i Zadrana sa svojim stručnjacima zakomplicirali su život Ciboni. Obojica su navodno bila u kombinacijama za preuzmu zagrebačku momčad, ali sada će se čelnici Cibone morati okrenuti drugim rješenjima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare