To je to što me zanima!

Aco se vraća u Cibonu, Sesar bio direktor samo jedan dan...

Ako ne bude iznenađenja, u ponedjeljak bih trebao biti novi direktor Cibone, rekao je Aco Petrović za 24sata. Aci će ovo biti treća funkcija, nakon igračke i trenerske
Vidi originalni članak

Ivica Lovrić, Cibonin predsjednik u ostavci, htio je postaviti Josipa Sesara za direktora kluba. Kad se pojavila ta informacija u petak ujutro, reagirao je Milan Bandić i pozvao na razgovor Acu Petrovića. Čini se kako će Bandićeva ipak biti zadnja.

- Imam ideju i prioritete. Ako to prođe u pregovorima, moglo bi biti dobro za klub. Ako ne bude iznenađenja, u ponedjeljak bih trebao biti novi direktor - rekao je Aco Petrović za 24sata.

Aco se vraća u klub. Prvo je bio igrač, potom je s klupe vodio Cibonu, a sad će biti direktor. Josipu Sesaru nije dobro sjeo ovaj igrokaz u Ciboni, u kojem još nije jasno tko uopće radi za dobrobit kluba, a tko se želi okoristiti ili možda ojačati moć i prevlast u zagrebačkom klubu koji je nekad bio ponos grada.

<<< Više pročitajte u tiskanom izdanju >>>

Idi na 24sata

Komentari 28

  • pickoljub 02.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Bassa_1 02.08.2014.

    Zašto nitko ne pozove na odgovornost one ljude koji su potpisivali ugovore s igračima za svote koje nisu mogli isplatiti?

  • Bassa_1 02.08.2014.

    Aco, ovo ti nije trebalo. Ti si bio odličan igač i trener, a sada će te iskoristiti oni koji su klub doveli do gašenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare