To je to što me zanima!

Addy: Ronaldo će kraj mene izgledati kao loš nogometaš

Nije on nikakav problem za mene. Učinit ću da Ronaldo kraj mene izgleda kao loš igrač, rekao je Lee Addy koji se nada nastupu za Ganu na SP-u u Brazilu na ljeto
Vidi originalni članak

Ja sam rješenje za Ronalda, rekao je branič Dinama i ganski nogometni reprezentativac, prenosi myjoyonline.com.

Branič Dinama, Lee Addy, nastupio je 27 puta za Ganu. Nada se 23-godišnji stoper "modrih" da će zaigrati i na Mundijalu u Brazilu ove godine. 

Gana je u skupini sa SAD-om, Njemačkom i Portugalom. 

O mogućem duelu s Cristianom Ronaldom, vjerojatnim osvajačem Zlatne lopte, u posljednjoj utakmici skupine G, Addy odgovara prepun samopouzdanja.

- Mogu vrlo lako zaustaviti Cristiana Ronalda. Nije on nikakav problem za mene. Učinit ću da Ronaldo kraj mene izgleda kao loš igrač - kazao je Addy.

Addy bi mogao učiti od Leke

Mogao bi ganski nogometaš potražiti savjet od Jerka Leke. Dinamo je 2011. godine u skupini Lige prvaka ugostio madridski Real. "Modri" su izgubli 1-0, ali su odigrali sjajnu utakmicu. 

Posebno je bio dobar Leko koji je "flasterom" čuvao Cristiana Ronalda. U jednom ga je duelu "složio" na travu. Portugalac se nakon utakmice žalio Kruni Jurčiću pokazujući krvavi zglob, posljedicu Lekinog starta.

- Ronaldo se malo ljutio dok je ležao na travi. Nešto mi je prigovarao, ali to nije bitno - rekao je tada Jerko Leko.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • brzo 08.01.2014.

    iskreno??!....Smijesno....neka mijenja robu ili dobavljaca

  • ma_da_25 08.01.2014.

    hmm možda su krivo prenijeli, možda je rekao da pored njega i loš nogometaš izlgeda kao ronaldo? :D

  • AdamJozić 08.01.2014.

    Pa zašto nebi zaustavio Ronalda, Ronaldo je igračina ali je također i živ čovjek, igrati oštrije i nedati mu disati 90 minuta teško ali ne i neizvedivo ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare