To je to što me zanima!

Adebayor jasan o doniranju za borbu protiv korone: 'Ne dam!'

"Radim što hoću, jedem što hoću, a ionako će biti onih koji će reći da nisam ništa donirao. Neki misle i da sam ja donio virus u Togo, tako je to ovdje, ali ja radim što hoću", rekao je Adebayor...
Vidi originalni članak

Emmanuel Adebayor odbio je donirati novac za borbu protiv korona virusa i jasno poručio: Ne dam novac.

- Za one koje pričaju kako ne doniram novac bit ću veoma jasan: Jednostavno je, ne dam novac - rekao je poznati nogometaš pa dodao:

- Radim što hoću, jedem što hoću, a ionako će biti onih koji će reći da nisam ništa donirao.

Čudna je to logika s obzirom da je u svojoj karijeri zaradio doista bogatstvo i da vjerojatno ne bi osjetio da otkine komadić za potrebne, ali što bi Oliver rekao: "Tko smo mi da mu sudimo..."

Inače, nogometaš se voli pohvaliti svojim automobilima i kućama pa ih nerijetko objavljuje na društvenim mrežama. Kako bi vjerojatno potvrdio da je to njegovo i kako bi to naglasio često se i popne na/u/pod te iste stvari.

LIJEPA GESTA Gareth Bale donirao 500.000 funti bolnici u kojoj je rođen...

Adebayor se nedavno vratio u Togo nakon što je proveo 15 dana u karantenu u Beninu, a onda se i požalio na odnos prema njemu.

- Nažalost, neki misle da sam ja donio virus. Tako je to ovdje. Uspoređuju me s Drogbom i Eto'om, ali ja nisam kao oni. Ja sam Emmanuel Adebayor i uvijek ću raditi ono što ja želim - još je jednom samouvjereno istaknuo. 

Trenutno igrač paragvajske Olimpije, Adebayor je u svojoj karijeri igrao i za Arsenal, Real Madrid, Tottenham, te još nekolicinu klubova, iako neki nogometni obožavatelji nikada nisu u njemu vidjeli velikog igrača, a po nekim izjavama dalo bi se zaključiti - niti velikog čovjeka.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • D3letedUs3r 25.04.2020.

    Dijelim tvoje mišljenje car.

  • ForzaFiumeFOF 24.04.2020.

    Dobra reklama za Mercedes :)

  • 23.04.2020.

    ****Admin****: Poštovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se možete javiti na e-mail zona@24sata.hr.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare