To je to što me zanima!

Adebayor: Ne znam mnogo o Crystal Palaceu, 'googlat' ću

Emmanuel Adebayor je tek potpisao za Crystal Palace, a već se zamjerio nekim navijačima 'orlova'. Rekao je kako će morati 'googlati' jer ne zna mnogo o klubu
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš Arsenala, Manchester Cityja Real Madrida i Tottenhama Emmanuel Adebayor potpisao je za Crystal Palace do kraja sezone kao slobodan igrač.

No zaprepastio je sve pripadnike kluba, a pogotovo navijače, svojom iskrenošću.

- Ne znam mnogo o klubu, ali bolje mi je da naučim. Tako da ću otići na Google i saznati više o Crystal Palaceu - rekao je Adebayor u službenom videu, koji je objavio Crystal Palace.

- Što god da momčad želi postići ja ću ih slijediti. Želim im pomoći pobjeđivati i zato sam tu - rekao je 31- godišnjak pa dodao:

- Nisu daleko od Top 5. Bit će teško ući u prvih pet momčadi u Premier ligi jer je puno teških utakmica na rasporedu, ali idemo se zabaviti i uživati (u nogometu).

Adebayor nije igrao od svibnja prošle godine, ali mogao bi konkurirati za subotnju utakmicu u FA kupu protiv Stokea.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • El Tractor 28.01.2016.

    Lik koji se u proslavi gola uspio ozlijediti...haha.

  • --- DAVOR --- 28.01.2016.

    To je onaj smradac koji govori da ga ucjenjuje obitelj za novce a žive u bjedi a pisalo nedavno,klupski suigrać rekao kako nije htio dat 50 funti za zajedničku večeru. Jado jadni.

  • AC.MILAN 28.01.2016.

    nespretno rečeno, ali bolje mi je i ovakva iskrenost nego onih koji dođu u neki klub pa kažu da su cijeli život navijali za njega i ljube grb na dresu

Komentiraj...
Vidi sve komentare