To je to što me zanima!

Adebayoru dosta pucnjave: Neće više igrati za Togo...

Nakon što je u siječnju proživio teroristički napad na reprezentaciju Toga u Angoli, odlučio je kako više neće igrati za vrstu. Previše je pogođen
Vidi originalni članak

Emmanuel Adebayor, napadač Manchester Cityja  odlučio je završiti karijeru u reprezentaciji Toga, jer se nakon proživljenog terorističkog napada na reprezentaciju od prije tri mjeseca nije u potpunosti oporavio. Putovali su tada na Afrički kup nacija, a napadnuti su vatrenim oružjem u jednoj pokrajini Angole.
Smrtno su stradala tri muškarca, nekoliko je igrača ranjeno, a sva je sreća što nije bilo i više žrtava. Potpuno shrvani Adebayor nakon toga nije mogao ni jesti, izgubio je na težini. U svakom je razgovoru za medije govorio da strahote koje je vidio ne može samo tako izbaciti iz glave i da je sretan što je uopće živ.
'Nakon tragičnog događaja uoči Kupa nacija u siječnju, u kojem su teroristi pobili dvojicu mojih sunarodnjaka, donio sam vrlo tešku odluku o oproštaju od nacionalne momčadi. Tjednima i mjesecima nakon tragedije sam vagao svoje osjećaje, te sam zaključio da sam još uvijek previše pogođen i uznemiren događajima kojima sam svjedočio tog groznog popodneva u autobusu naše reprezentacije', objasnio je svoju odluku Adebayor na klupskoj internet stranici.
Togo je nakon nemilog događaja odbio nastupiti na Kupu nacija, zbog čega je eliminiran sa sljedeća dva izdanja afričkog prvenstva.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • lopovluk1990 12.04.2010.

    taj adebayor je jedno veliko smece od covjeka....sjetimo se samo utakmice protiv arsenala i da nije uspio u nogometu vjerovatno bio i on postao lopov i terorist....

  • mihi333 12.04.2010.

    ...a mađo bi se sakrivo iza šimunića i počeo svima govorit da nije on mandžukić i da su pogriješili..

  • mihi333 12.04.2010.

    hehe da netko tak napadne bus od naše repke olić bi prvi izletio van i počeo ganjat te koji su pucali :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare