To je to što me zanima!

Ademi i Petko su u pet minuta šokirali Varaždin: Sjajan okret, gol kroz noge i prodor za penal

Prvo je kapetan Arijan Ademi sjajno primio loptu u 13. minuti, okrenuo se i poentirao Nevistiću kroz noge, a onda je nepunih pet minuta kasnije izborio penal na sjajno podvaljenu loptu Petkovića
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama već su nakon 18 minuta igre na gostovanju kod Varaždina imali lijepu prednost od 2-0. U samo pet minuta 'modri' su srušili snove domaćina, koji u prvom dijelu nije pokazao ništa.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Prvo je kapetan Arijan Ademi sjajno primio loptu u 13. minuti i okrenuo se nakon što su protivnički stoperi 'zazujali' i prekasno shvatili da su napravili pogrešku. Ademi je istrčao pred gol Nevistića i hladno mu kroz noge poentirao za vodstvo.

Nije prošlo punih pet minuta, a Ademi je već pravio novi dar-mar u obrani Varaždina. Bruno Petković mu je sjajno podvalio loptu i prezimenjak mu Vinko Petković nije imao druge nego srušiti ga, a sudac Ivan Župan pokazao je na bijelu točku.

Odgovornost je preuzeo nesuđeni asistent i pogodio za 2-0.

Do kraja susreta nadu Varaždincima vratio je Obregon u 79. (1-2), Dinamo se tresao, skoro primio i drugi, ali je točku na "i" stavio Marin lijepim golom u donji kut nekoliko sekundi prije posljednjeg sučeva zvižduka.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ToniMontana 07.06.2020.

    Haha... penal

  • 07.06.2020.

    Razlika u kvaliteti je velika, pobjeda Dinama zasluzena. Navijam da Varazdin ostane u 1. HNL.

  • sworn enemy 07.06.2020.

    Varazdin slab

Komentiraj...
Vidi sve komentare