To je to što me zanima!

Ademi: Prijelazni rok najbolje je odradio Dinamo; Drmić: Livaja? Ha, trudit ću se da budem bolji

Bruno Petković (27) je za mene najbolji u našoj momčadi, drago mi je da se možemo prezentirati kao tandem. A hoćemo li igrati zajedno, odlučit će trener, rekao je Josip Drmić (29)
Vidi originalni članak

Očekivanja su uvijek velika, što će nas dočekati ne znamo. Bit će dobra utakmica, drago mi je da odmah naglo krenemo. Radujem se, spremni smo. ne razmišljam o golu, samo o pobjedi u novom dresu, započeo je novi napadač Dinama Josip Drmić (29) na predstavljanju dresova za novu sezonu.

BIJELI I PLAVI ANKETA Sviđaju li vam se novi dresovi zagrebačkog Dinama?

Premijeru će imati već u subotu, 9. srpnja od 20 sati kad na Maksimir u Superkupu stiže Hajduk.

- Superkup, bit će od velikog značaja za obje momčadi jer će mentalno značiti za onog koji osvoji. Čeka nas jaki Hajduk, ostali su kvalitetni igrači od prošle sezone. No, mi smo se pojačali na svim pozicijama pa smo spremni za ovu utakmicu i cijelu sezonu - rekao je Luka Ivanušec.

'Modri' će na toj utakmici imati pomoć bivšeg napadača Rijeke, ali i pojačanja iz bečkog Rapida.

KREĆE SEZONA Dinamo - Hajduk u osnovnom paketu, evo tko će komentirati

- Dinamo pobjednik prijelaznog roka? Slažem se s time. Obojica su odlični igrači, pokazao se u Rijeci kakav je killer. Robert Ljubičić (22) se pokazao na Maksimiru asistencijom, veliko je pojačanje. Navijači? Sretni smo radi punog stadiona, puno nam je lakše tako igrati i nadam se da ćemo svi skupa slaviti - rekao je kapetan Arijan Ademi (31).

A Dinamo će možda i zaigrati s zvučnim dvojcem u napadu i to već u ovog vikenda.

- Bruno Petković (27) je za mene najbolji u našoj momčadi, drago mi je da se možemo dobro prezentirati kao tandem. Puno mi olakšava posao na terenu, naše su kvalitete drugačije i to bi bio pravi miks za utakmice u budućnosti. Trener će to odlučiti hoćemo li zajedno na terenu, ali sve ćemo dati za klub - rekao je Drmić pa se osvrnuo i na borbu za titulu najboljeg strijelca koju je prošle sezone odnio Hajdukov Marko Livaja (28) s 28 zabijenih golova:

- Očekivanja su velika, trudit ću se da budem bolji, to je moj posao. Imam kvalitetne suigrače i nadam se da će tako biti. Iako, nije važno tko zabija, već da pobjeđujemo - zaključio je za Germanijak.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Antitovar *_192 07.07.2022.

    Drmic je i prosle sezone bil bolji od levaje,da nisu suci poklanjali penale ajdugu , levaja bi mozda zabil 3 gola

  • dsmilja1 07.07.2022.

    vec u subotu, šamaranje mrtvog magarca

  • Ivan VK 07.07.2022.

    Jel se ovo netko zajeb...o..sa rezervnom garniturom...kao da su je dijeca u vrtiću nacrtala 🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare