To je to što me zanima!

Ademi pronašao klub: Igra mali nogomet u klubu Šibenčana

Kako je dobio zabranu igranja čak i u četvrtoligašu Kustošiji Arijan Ademi okrenuo se malom nogometu pa tako sada igra u malonogometnoj ekipi Šibenčana, momčadi Barone
Vidi originalni članak

Otkako ga je Uefa kaznila najvećom suspenzijom u povijesti nogometa, Arijan Ademi prolazi najteže trenutke u karijeri. Nakon što je saznao da ga je krovna europska nogometna organizacija suspendirala na četiri godine, Ademi je pokušao pronaći klub kako bi ostao u kakvoj takvoj formi. 

Odluka je pala na amaterski četvrtoligaški klub Kustošiju, otišao već i na trening, a onda je uslijedio novi šok. Uefa je objasnila da ne smije igrati ni tamo. Obrazloženje je prilično jednostavno i stoji u prvoj kazni: Ne smije se baviti nogometnom!

No Ademi ne odustaje, ponovno igra. Ovoga puta u amaterskoj malonogometnoj momčadi Barone koja se natječe u Malonogometnoj ligi Kluba Šibenčana, ligi u kojoj smiju nastupati samo Šibenčani. Ademijev Barone nakon dva kola ima dvije pobjede i druga je momčad lige.

 
Idi na 24sata

Komentari 22

  • 08.03.2016.

    a ko mu je krivnas me cudi ima najmocnijeg gazdu na svitu pa mu nemoze rijesit zabranu

  • domagoj4 08.03.2016.

    vama iz hajduka su svi krivi kaj nemrete pobjedit nikoga hahahaha i onda serete po drugim... uvijek je neko drugi kriv a ne hajduk hahahahahaah

  • Stannis 08.03.2016.

    Ademi , ostani pozitivan😃

Komentiraj...
Vidi sve komentare