To je to što me zanima!

Ademi propušta Hajduk, ali bi trebao biti spreman za Milano

Dinamo i Hajduk igraju u petak, Arijan Ademi se oporavlja, neće biti spreman za utakmicu u petak, ali za utorak i Ligu prvaka bi trebao biti spreman. Opet bi mogao stisnuti zube
Vidi originalni članak

Posljednjih tjedana je uvijek utrka s vremenom kad je u pitanju Arijan Ademi. Bilo je tako i prije Harkiva i prije utakmice sa Šahtarom u Zagrebu, a sad je i prije Milana takva situacija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kapetana već tjednima muči gležanj. Jasno je kako će propustiti derbi protiv Hajduka. Neće ga biti u petak od 18 sati u Maksimiru, a upitan je i za Milano. Naravno da prije utakmice s Atalantom mora odraditi i poneki trening, a opet bi mogao igrati s blokadom.

Nenad Bjelica je prije desetak dana rekao kako se nada kako će Ademi biti spreman za utakmicu 5. kola Lige prvaka u Milanu. Traje utrka s vremenom, Dinamovi liječnici ponovno rade sve što mogu da osposobe kapetana za tu važnu utakmicu.

Arijan Ademi je već nekoliko puta ove sezone stisnuo zube. U Budimpešti protiv Ferencvaroša, zatim protiv Rosenborga, dvaput protiv Šahtara. Poznajući njega, ponovno bi mogao stisnuti zube. 

Derbi je u petak u 18 sati. Nenad Bjelica mora pričekati i vidjeti u kakvom će se stanju vratiti Dinamovi reprezentativci. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 18.11.2019.

    Bjelica ide na pobjedu, nema kod njega čuvanja , samo ako doktor tako kaže.

  • LOLNeki 18.11.2019.

    Ne vjerujem da će igrati sa kombiniranim sastavom, imali su dva tjedna odmora a i derbi je i Bjelica sigurno neće to olako shvatiti. Šteta za kapetana, sa njim u igri je i veća agresivnost cijele ekipe.

  • egzekutor još jači 18.11.2019.

    Protiv ajduka mogu i ja biti kapetan....i golman istovremeno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare