To je to što me zanima!

Ademi: Uf, svega je bilo, ali mi ne možemo jednostavno proći

Šest golova, tri penala, crveni karton, puno žutih kartona, jako puno prilika... Svega je tu bilo, nasmijao se Arijan Ademi nakon drame protiv Moldea i prolazak Dinama
Vidi originalni članak

Kakva utakmica... Sigurno jedna od najzanimljivijih koje sam igrao, a vjerujem i koje su navijači gledali, rekao je Marko Pjaca, jedan od Dinamovih junaka nakon jučerašnje drame u Norveškoj.

Dinamo i Molde remizirali su 3-3, no u play-off Lige prvaka prošao je hrvatski prvak zahvaljujući više golova u gostima.

- Nije bilo lako. Vodili smo 3-0 i stvarno se činilo da ćemo lako proći, a onda je na kraju ipak bilo teško, ali svakako je najvažnije da smo prošli. Rekao bih čak da je to danas jedino bilo bitno. Prošli smo dalje, osigurali europsku jesen i još smo u igri za Ligu prvaka - dodao je Pjaca koji je otvorio Dinamovu golijadu u 17. minuti.

Arijan Ademi u prvom je poluvremenu odigrao fantastično, no kasnije se, kao i ostatak momčadi, malo ugasio.

- Uf... Ne možemo mi jednostavno. Što uopće reći nakon ovakve utakmice? Šest golova, tri penala, crveni karton, puno žutih kartona, jako puno prilika... Svega je bilo, mogli smo i trebali i prije riješiti utakmicu, ali mislim da su gledatelji mogli uživati. Dobro, možda ne naši navijači kojima smo opet priuštili "zanimljivu večer", ha, ha... Ma jedino je bitno da smo prošli, da smo u play-offu Lige prvaka i da i dalje imamo šansu za Ligu prvaka - rekao je kapetan.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • strmi007 06.08.2015.

    Dinamo iznad svih

  • dobro jutro 05.08.2015.

    Nema obrane,ne mpze se onako pustati da amateri(u odnosu na Dinamo) prolaze u peterac bez da se mrdne obrana Pinto nije napravio nista na boku,Simunovic standardno ima problema a i druga dvojica slabi Rog pocetkom drugog poluvremena nije mogao vise hodati,Pjaca isto Fizicki nepripremljeni a prvenstvo je vec pocelo Treba malo vise raditi na kondiciji i dovesti dva dobra igtaca u obrani,ostalo se da popraviti

  • bbbdado 05.08.2015.

    Obrana , obrana , moj Ademi

Komentiraj...
Vidi sve komentare