To je to što me zanima!

Adio Oklahoma, Jazz ide dalje! Krvavi LeBron išao na šivanje

Russell Westbrook ispucao je 43 lopte iz igre, zabio 46 koševa, ali to nije bilo dovoljno i Oklahoma je eliminirana jer je super-rookie Utah Jazza Donovan Mitchell ubacio 38, čak 22 u trećoj četvrtini!
Vidi originalni članak

Igrat će se odlučujuća, sedma utakmica u Clevelandu jer je Indiana odigrala fantastičnu partiju noćas i pomela LeBrona Jamesa i društvo s nevjerojatnih 121-87. Doduše, sve je već bilo gotovo nakon tri četvrtine pa je gostujući trener tyronn Lue na parket poslao rezervnu petorku, uključujući i našeg Antu Tonija Žižića koji je zabio 2 koša.

Frustrirajuća noć za LeBrona Jamesa (22 koša), kojem je ovo najgori playoff poraz otkako se vratio u svoj grad, završila je udarcem u glavu i velikom posjekotinom iznad oka pa je nakon utakmice morao na šivanje. 

Rookie Utah Jazza Donovan Mitchell odigrao je nestvarnu utakmicu: zabio je 38 koševa, od toga 22 u trećoj četvrtini i Utah Jazz eliminirao je Oklahomu već u prvom krugu doigravanja pobjedom 96-91.

Russell Westbrook uzeo je loptu i jurio gore-dolje, ispalio čak 43 šuta iz igre za 46 koševa, više od polovice koševa cijele svoje momčadi, ali što to vrijedi kad je Paul George odigrao groznu utakmicu šutiravši 2-16 iz igre i još je potegnuo tricu u zadnjem napadu za izjednačenje, no nije ni dobacio do obruča. Tražio je prekršaj Rudyja Goberta, ali nije ga dobio. Jazz zasluženo ide dalje s 4-2 u seriji. Problem im je ozljeda Rickyja Rubija zbog koje nije mogao nastaviti utakmicu, vidjet ćemo koliko je ozbiljna.    

Prošli su noćas i Toronto Raptorsi s 4-2 u seriji, pobijedili su Washington 102-92.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 28.04.2018.

    opet ce cleveland proći imam feeling,

  • aaerts 28.04.2018.

    Mislim ono LeKrvavi James

  • fzd 28.04.2018.

    iskreno mitchell je zasluzio nagradu za rookie. dobar je simmons ali ovaj je konstantniji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare