To je to što me zanima!

Admiral pobijedio u Ledenoj, 'medvjedi' u nedjelju u rozom

Medveščak je poveo pa primio četiri gola. Vratili su se "medvjedi" na samo jedan gol zaostatka, ali nije išlo. Admiral je slavio 4-3. U nedjelju 'medvjedi' igraju u rozom
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka izgubili su u Ledenoj dvorani Doma sportova od Admirala iz Vladivostoka 4-3.

Medveščak je sjajno otvorio utakmicu golom Thomasa za 1-0. No ruska momčad vraća se golovima Makarova, Kolara i Kuzmina za 3-1 vodstvo nakon prve trećine. Sva tri gola Medveščak je primio s igračem manje na ledu. 

Admiral je u drugoj dionici igre poveo 4-1 golom Zugova i to dok je Medveščak imao igrača više na ledu. "Medvjedima" nadu u preokret daje Palushaj golom za 2-4.

Bill Thomas je drugim golom na utakmici smanjio na 3-4 i probudila se Ledena dvorana. 'Medvjedi' su krenuli po izjednačenje, ali nisu uspjeli. Na kraju pobjeda gostiju.

Ružičasta nedjelja

'Medvjedi' sljedeću utakmicu igraju u nedjelju. Bit će to poseban dan za Medveščak koji samo za tu priliku mijenja boju dresa iz plave u ružičastu. 

Hokejaši Medveščaka protiv Amura u Domu sportova igrat će u ružičastom u sklopu akcije za pomoć ženama oboljelima od raka i ostalih bolesti.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • tuti fruti 11 02.11.2014.

    Iskljućivi krivac je direktor kluba jer neće kupiti nove golmane niti jedan od ovih dva nije dobar golman ,golmani takve paacarske golove primaju da su to strahi,oni izlaze van gol potpuno prazan ,a na tom golu se samo treba pomaknut 30 cm ljevo ili desno,kako brani kada su slobodni udarci,oni trebaju igraća navući na krivi potez ,jednostavno nemaju iskustva.

  • explozivni1980 01.11.2014.

    Iključivi krivac za jučerašnji poraz je golman Dekanich, bio sam na utakmici, golman admirala je sve branio a ovaj naš ništa.. od 15 udaraca dali su nam 4 gola... pametnome dosta..

  • bbbdado 01.11.2014.

    Tako blizu , a tako daleko od bodova

Komentiraj...
Vidi sve komentare