Obavijesti

Sport

Komentari 17

Admiral pobijedio u Ledenoj, 'medvjedi' u nedjelju u rozom

Medveščak je poveo pa primio četiri gola. Vratili su se "medvjedi" na samo jedan gol zaostatka, ali nije išlo. Admiral je slavio 4-3. U nedjelju 'medvjedi' igraju u rozom

VIDEO

Hokejaši Medveščaka izgubili su u Ledenoj dvorani Doma sportova od Admirala iz Vladivostoka 4-3.

Medveščak je sjajno otvorio utakmicu golom Thomasa za 1-0. No ruska momčad vraća se golovima Makarova, Kolara i Kuzmina za 3-1 vodstvo nakon prve trećine. Sva tri gola Medveščak je primio s igračem manje na ledu. 

Admiral je u drugoj dionici igre poveo 4-1 golom Zugova i to dok je Medveščak imao igrača više na ledu. "Medvjedima" nadu u preokret daje Palushaj golom za 2-4.

Bill Thomas je drugim golom na utakmici smanjio na 3-4 i probudila se Ledena dvorana. 'Medvjedi' su krenuli po izjednačenje, ali nisu uspjeli. Na kraju pobjeda gostiju.

Ružičasta nedjelja

'Medvjedi' sljedeću utakmicu igraju u nedjelju. Bit će to poseban dan za Medveščak koji samo za tu priliku mijenja boju dresa iz plave u ružičastu. 

Hokejaši Medveščaka protiv Amura u Domu sportova igrat će u ružičastom u sklopu akcije za pomoć ženama oboljelima od raka i ostalih bolesti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu