To je to što me zanima!

Adrian Mutu usporedio trenera s Mr. Beanom pa su ga izbacili!

DOŽIVOTNI IZGON Adrian Mutu izbačen je iz rumunjske nogometne reprezentacije jer je na izbornikovu fotografiju stavio lice Mr. Beana. Savezu to nije bilo smiješno...
Vidi originalni članak

Adrian Mutu više nikad neće igrati za rumunjsku nogometnu reprezentaciju. Nekadašnji napadač Chelseaja, danas igrač francuskog Ajaccioa, napravio je kobnu pogrešku. Usporedio je aktualnog rumunjskog izbornika s Mr. Beanom.

Mutu je u kvalifikacijama za SP 2014. godine nastupio u četiri utakmice za Rumunjsku zabivši jedan gol, što mu je ujedno i posljednji koji će zabiti za reprezentaciju. Rumunjski napadač je izazvao bijes izbornika i vodstva reprezentacije nakon što je na svom profilu na Facebooku postavio fotografiju izbornika Victora Piturce, s tim da je na njegovo lice postavio fotografiju Mr. Beana. 

Mutu se pravdao da je samo htio popraviti raspoloženje nakon poraza od Grčke dodatnim kvalifikacijama za SP 2014. godine te da je sve bila samo šala. No nije to bilo smiješno savezu, a bome niti izborniku. 

Mutu je, kako piše Metro, drugi dan dobio pismo u kojem ga obavještavaju da je izbačen iz rumunjske nogometne reprezentacije. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Joker123 22.11.2013.

    hahhaha

  • robac19 22.11.2013.

    opet je crto previše linijica hahhaa

  • ši_dišpet 22.11.2013.

    opet se drogira

Komentiraj...
Vidi sve komentare