To je to što me zanima!

Adriana proglasili mrtvim, no on razmišlja o životu...

Adriano je ogorčen glupostima koje se o njemu pišu. Povukao se u krug obitelji kako bi razmislio o svemu, rekao je njegov menadžer Rinaldi
Vidi originalni članak

Adriano će se vratiti u Inter sljedećeg tjedna, jamči menadžer Gilmar Rinaldi, koji tvrdi da se napadač nalazi u krugu obitelji. Sazvao je novinsku konferenciju kako bi javio da je s njim sve u redu i potvrdio da je Adriano tri dana proveo u faveli u kojoj je odrastao u Riju. Rinaldi je zatim potvrdio da igrač ima određenih problema, no oni nemaju veze s ljubavi ili s drogom, kao što su prenosili mediji.
- Adriano je ogorčen glupostima koje se o njemu pišu. Zato se i povukao kako bi razmislio o svemu. Nalazi se u krugu obitelji i ići će gledati utakmicu Flamengo-Fluminense - rekao je Rinaldi.
A sve je počelo prošlog tjedna kad se pridružio brazilskoj reprezentaciji. Odmah po dolasku u Rio navodno je "partijao" sa suigračima na jednom promiskuitetnom tulumu, na kojem su bile  prostitutke, tranvestiti i brojna opskurna lica brazilskog podzemlja. Policija je javila kako ima saznanja da je bio na tulumu upriličenom u čast narkodilera Marcia dos Santosa Nepomucena.
Kasnije se pojavila priča da je nesretan zbog prekida s djevojkom Joanom, a ona ga je navodno ostavila baš zbog spomenutog tuluma.
- Joana je u depresiji i zna da mu treba pomoć. No nakon onog tuluma jako se razočarala. Govorili su joj da ga zove, no sumnjam da će ona to napraviti - rekla je bliska prijateljica Adrianove djevojke medijima.
Tijekom ponedjeljka netko je nazvao brazilski nogometni savez i dojavio da je igrač mrtav. Na sreću, bila je riječ samo o nečijoj budalaštini. Brazilski "enfant terrible" živ je i zdrav te je u kontaktu s izbornikom Dungom i ljudima iz Intera koji ga je suspendirao do kraja sezone. Nakon Uskrsa vratit će se u Milano, gdje će vodeći ljudi kluba odlučiti o njegovoj sudbini.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • fcjan 07.04.2009.

    ak se nastavis tak glupirat onda bi ti i bilo bolje da te nema.. tko bi tebe vise za igraca!! upropastio si se zbog alkohola i kurvi!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare