Obavijesti

Sport

Komentari 1

Adriana proglasili mrtvim, no on razmišlja o životu...

Adriana proglasili mrtvim, no on razmišlja o životu...
1

Adriano je ogorčen glupostima koje se o njemu pišu. Povukao se u krug obitelji kako bi razmislio o svemu, rekao je njegov menadžer Rinaldi

VIDEO

Adriano će se vratiti u Inter sljedećeg tjedna, jamči menadžer Gilmar Rinaldi, koji tvrdi da se napadač nalazi u krugu obitelji. Sazvao je novinsku konferenciju kako bi javio da je s njim sve u redu i potvrdio da je Adriano tri dana proveo u faveli u kojoj je odrastao u Riju. Rinaldi je zatim potvrdio da igrač ima određenih problema, no oni nemaju veze s ljubavi ili s drogom, kao što su prenosili mediji.
- Adriano je ogorčen glupostima koje se o njemu pišu. Zato se i povukao kako bi razmislio o svemu. Nalazi se u krugu obitelji i ići će gledati utakmicu Flamengo-Fluminense - rekao je Rinaldi.
A sve je počelo prošlog tjedna kad se pridružio brazilskoj reprezentaciji. Odmah po dolasku u Rio navodno je "partijao" sa suigračima na jednom promiskuitetnom tulumu, na kojem su bile  prostitutke, tranvestiti i brojna opskurna lica brazilskog podzemlja. Policija je javila kako ima saznanja da je bio na tulumu upriličenom u čast narkodilera Marcia dos Santosa Nepomucena.
Kasnije se pojavila priča da je nesretan zbog prekida s djevojkom Joanom, a ona ga je navodno ostavila baš zbog spomenutog tuluma.
- Joana je u depresiji i zna da mu treba pomoć. No nakon onog tuluma jako se razočarala. Govorili su joj da ga zove, no sumnjam da će ona to napraviti - rekla je bliska prijateljica Adrianove djevojke medijima.
Tijekom ponedjeljka netko je nazvao brazilski nogometni savez i dojavio da je igrač mrtav. Na sreću, bila je riječ samo o nečijoj budalaštini. Brazilski "enfant terrible" živ je i zdrav te je u kontaktu s izbornikom Dungom i ljudima iz Intera koji ga je suspendirao do kraja sezone. Nakon Uskrsa vratit će se u Milano, gdje će vodeći ljudi kluba odlučiti o njegovoj sudbini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše