To je to što me zanima!

Advocaat je oprezan, a Poljaci vjeruju u Lewandowskog...

U STRAHU Utakmica protiv Poljaka bit će nam puno teža nego s Česima. Poljaci nam ne leže, kaže ruski izbornik Dick Advocaat. Grci nemaju zvijezde, ali se bore
Vidi originalni članak

To što nemamo pola obrane, nama nije problem. Problem je ono što se događa u našoj zemlji. Zato tim ljudima želimo vratiti osmijeh, rekao je Grk Georgios Samaras.  

Možda nemaju velike zvijezde i nisu najtalentiraniji nogometaši u svijetu, ali ako postoji momčad koja se nikad ne predaje, koja igra svim srcem, onda je to Grčka.

- Ako ljudi osjete da se borimo za našu zemlju, bit će zahvalni i sretni makar i ne pobijedili - rekao je Samaras te dodao kako vjeruje da će dobiti Čehe i još jedanput razveseliti svoj narod. 

Pojedini češki igrači još pamte posljednji susret s Grčkom na EP-u, u polufinalu 2004.

- Nikad neću zaboraviti koliko sam plakao nakon te utakmice - rekao je Tomaš Rosicky.

Nisu svježi pa otvaraju krov

Poljska je dominirala u prvom poluvremenu protiv Grčke, a onda je potpuno pala. Igrači im nisu bili dovoljno svježi, za što su okrivili zatvoreni krov stadiona u Varšavi.

- Možda je to razlog naše lošije igre u nastavku, ali to nije bilo presudno. Za svaki slučaj protiv Rusije će biti otvoren - rekao je poljski izbornik Smuda.

Uvjereni u pobjedu su i Rusi koji su u prvoj utakmici “pomeli” Češku. No, smatraju, da će im ovaj dvoboj biti puno teži.

Rusiju od plasmana među osam dijeli samo jedna pobjeda. Bez poraza je već 15 utakmica.

- Mnogo puta su moji igrači u takvoj situaciji mislili: ‘lako ćemo’, ali vjerujte mi, nema lakih utakmica na Euru. Ne vidim po čemu bi nam utakmica protiv Poljaka trebala biti lagana. Oni su jaka momčad, bolji su od Čeha. A i ne leže nam - rekao je ruski izbornik Dick Advocaat. 

Poljaci nikad nisu pobijedili na velikom natjecanju, ali se uzdaju u svog najboljeg strijelca, Roberta Lewandowskog. 

- Od njega se očekuju golovi - kazao je izbornik Smuda. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • silaaa 12.06.2012.

    Rusi su po meni jedni od favorita odlicno igraju ali nece im biti bas lako protiv poljske jer poljaci nesme izgubiti a imaju par dobrih igraca a ovaj lewandowski je igracina , po meni medju 3najbolja napadaca eura

  • ikanonimus 12.06.2012.

    svi misle da če rusi ovo lako dobiti a ja mislim da če biti jako napeto i da čak neće dobiti to

  • libraaaa99 12.06.2012.

    bit će uzbudljiva tekma..

Komentiraj...
Vidi sve komentare