To je to što me zanima!

Advocaat: Trebali ste na SP, kakve igrače imate...

'S takvim potencijalom Hrvatska se reprezentacija morala plasirati na Svjetsko prvenstvo u JAR-u. Pa pogledajte kakve igrače ima', govori Advocaat
Vidi originalni članak

Izbornik belgijske nogometne reprezentacije i iskusni stručnjak Dick Advocaat, najavljujući prijateljsku utakmicu s Hrvatskom, začudio se kako je Hrvatska, iako sjajna momčad propustila priliku plasirati se na SP u Južnoj Africi.
- Bio sam neugodno iznenađen. S obzirom na veliki  potencijal, hrvatska reprezentacija morala je otputovati u Južnu Afriku - rekao je Advocaat, a prenosi Jutarnji list.
- Pogledajte popis igrača momčadi i vidjet ćete da svi igrači nastupaju u velikim ligama i velikim klubovima - govori Nizozemac koji je u dva navrata vodio nizozemsku vrstu.
Belgija se također nije plasirala na SP, no iako je ovo prijateljska utakmica, važna je za oba izbornika.
- Meč s Hrvatskom je veliki test za moju momčad - rekao je  Advocaat.
Iako Nizozemac, od kad je preuzeo Belgiju prošle godine, konstantno uvodi nove igrače zbog smjene generacija, u predstojećoj će utakmici uvesti još jednog, a riječ je o mladom Romelu Lukakuu (16) koji ima golem potencijal. I nadimak mu je Drogba.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Puno Dajem Vladi 02.03.2010.

    je knežević,slipi šindefeld,čale su extra klasa..eee biliću nema kruva od tebe,šta si naopravija napravija si,odi ca dok si jos nekima drag

  • rodbina 02.03.2010.

    a jesi \"dick\" advocaat

  • OdjebJeLansiran 02.03.2010.

    Da su Englezi igrali pošteno zadnju tekmu sad bismo bili na SP... bagra Engleska!

Komentiraj...
Vidi sve komentare