To je to što me zanima!

AEK se oglasio nakon pobjede protiv Dinama sa dvije riječi

Petros Manalos je prema sjevernoj tribini prstima pokazao slovo M, odnosno početno slovo imena navijača, a u izjavama nakon utakmice istaknuli su da je to bila pobjeda za njega
Vidi originalni članak

Trebali su nogometaši grčkog kluba igrati prvu utakmicu kod kuće, ali je na kraju AEK u prvom susretu 3. pretkola kvalifikacija Lige prvaka igrao kao gost na Maksimiru kod Dinama. To im nije smetalo jer su slavili s 2-1 nakon što su imali gol zaostatka na poluvremenu.

Nakon što je u huliganskom obračunu ispred OPAP Arene u Ateni od posljedica ozljeda preminuo njihov navijač Michalis Katsouris (29), na Maksimiru je održana minuta šutnje u njegovu čast te su AEK-ovci igrali s crnim fluorom na ruci dok je kapetanska traka na ruci Damiana Szymanskog imala slovo M na sebi.

SMIRUJE STVARI AEK-ov strijelac koji je podigao crnu traku prema BBB-u: 'Nisam to napravio da ih isprovociram'

Kostas Galanopoulos je u 90. minuti utakmice zabio pobjednički gol, a nakon toga je skinuo crni fluor sa ruke i visoko ga podignuo u zrak prema Bad Blue Boysima. Također, suigrač  Petros Manalos je prema sjevernoj tribini prstima pokazao slovo M, odnosno početno slovo imena navijača, a u izjavama nakon utakmice istaknuli su da je to bila pobjeda za njega. Napravio je to i klub na društvenim mrežama.

- Za Michalisa - napisali su Grci u objavi.

Podsjetimo, uzvratna je utakmica na rasporedu već u subotu, 19. kolovoza, s početkom u 20 sati i 45 minuta na OPAP Areni u Ateni.

POGLEDAJTE VIDEO: PLENKOVIĆ O MILANOVIĆU I UHIĆENIMA

Idi na 24sata

Komentari 41

  • baba strumpf 17.08.2023.

    Raspad Dinama,tili bi u europu a nemogu nikog pobjediti sramota

  • king21 Bravo Zokki 16.08.2023.

    treba imati snage istrčati za 90 min...njima još nije počelo prvenstvo imaju snage više nego mi

  • dinamo1 16.08.2023.

    fali nama maminjo.može kakat ko hoće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare