To je to što me zanima!

Afera 'putni nalozi' i u odbojci: Krim policija ušla je u Savez

Policija je bila jučer ili prekjučer. Došli su istražiti anonimnu prijavu, a mi smo im dali sve što imamo. Riječ je o putnim nalozima za 2016. i 2017., rekao je Ante Baković, vršitelj dužnosti predsjednika Saveza.
Vidi originalni članak

Hrvatska vlada nije jedina koju trese afera 'putni nalozi'. Na anonimnu prijavu Krim policija ušla je u Hrvatski odbojkaški savez.

- Da, bili su jučer ili prekjučer. Došli su istražiti anonimnu prijavu, a mi smo im dali sve što imamo. Riječ je o putnim nalozima iz sezone 2016/17. - rekao je Ante Baković, vršitelj dužnosti predsjednika Saveza.

Aktualni čelnik nije previše zabrinut zbog ulaska policije, no smeta ga što čovjek koji je prijavio nepravilnosti nije iza toga stao svojim imenom i prezimenom.

- Znate kako je to, netko vas prijavi samo zato jer ima nešto protiv vas. Zaista nisam zabrinut, no ovo su nepotrebni problemi - istaknuo je Baković, koji će se idući četvrtak na skupštini kandidirati za novog predsjednika.

Bivši čelni čovjek odbojke u Hrvata, Zdeslav Barač, nalazi se u Njemačkoj. Zbog bolesti se povukao s predsjedničke pozicije početkom ožujka.

- S Krim policijom dosad nisam imao iskustvo, no vidjet ćemo što će biti. Ne bojim se, ali nije mi drago što su došli. Bio sam predsjednik, pa se policijski izvid tiče i mene - rekao je Barač, koji se idući četvrtak neće kandidirati za predsjednika.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare