To je to što me zanima!

Agent: Jordan je Gennarru rekao da je jeb... talijanski gad

Za nekoga kakav je Gennarro, koji se iznimno veže za svoje talijansko porijeklo, smatram da je to bila najkukavnija i najviše omalovažavajuća uvreda, rekao je agent
Vidi originalni članak

U utakmici protiv Tottenhama nervozni je Milanov kapetan Gennarro Gattuso gubio glavu, živce i bonton te se umalo potukao sa pomoćnim trenerom Spursa Joeom Jordanom. Otkriveno je i zašto...

- Izgubio sam glavu i preuzimam odgovornost jer sam napravio nešto što nisam smio. Jordan me gnjavio cijelo drugo poluvrijeme, ali to ne opravdava moju reakciju. Iznervirao me naš razgovor, riječi koje smo izmijenili. Obojica smo pričali škotski s obzirom da sam igrao u njegovoj zemlji u Glasgowu, ali neću reći što mi je rekao. Pogriješio sam napravivši to što sam napravio starijoj osobi i to je to – obrazloženje je koje je ponudio talijanski nogometaš.

Njegov agent Claudio Pasqualin bio je precizniji:

- Evidentno je da je moj klijent bio meta Jordanovih provokacija. Nakon što ga je konstantno provocirao uputio mu je i uvredu najnižega reda nazvavši ga "jeb.... talijanskim gadom." Za nekoga kakav je Rino, koji se iznimno veže za svoje talijansko porijeklo, smatram da je to bila najkukavnija i najviše omalovažavajuća uvreda.

Inače, prva utakmica osmine finala između Milana i Tottenhama igrana je na San Siru. Završilo je 1-0 za gostujuću momčad.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • donmodreone 17.02.2011.

    ma vi ste svi mucki provokatori!!!!!!

  • berislae_1 16.02.2011.

    Da mu je Hrvat rekao nešto o naciji ili tako nešto još iste večeri bi bio deportiran u Den Haag s optužnicom na 5000 stranica i preporučenom kaznom od 45g robije..

  • HAARP 16.02.2011.

    pa sudac je kriv za sve...imao sam osjecaj koda je gatusso sudac a ne onaj konj celavi!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare