To je to što me zanima!

Agent najavljuje: Ribery će otići, odlazi i Deco u Inter

Ernesto Bronzetti je ugledni nogometni menadžer koji je jako dobro upućen u nogometnu trgovinu. Pa valjda on zna nešto više od svih ostalih...
Vidi originalni članak

Ako je vjerovati nogometnom agentu Ernestu Bronzettiju, pred nama je burno nogometno ljeto. Velikih i zvučnih transfera moglo bi biti čitav niz, neki sjajni igrači navodno će promijeniti adresu. Vrlo izvjesnom čini se suradnja Intera i Chelseaja.
- Ricardo Quaresma zimus je u Chelsea došao na posudbu iz Intera, a od ljeta bi lako mogao postati igrač Chelseaja. Inter će ga iskoristiti u 'trampi' kojom će na San Siro pokušati dovesti Deca - tvrdi Ernesto Bronzetti.
Renomirani nogometni agent očito barata informacijama koje dosad nisu bile dostupne javnosti. Pritom govori s popriličnom sigurnošću.
- Nekoliko igrača svjetske klase pakirat će svoje kofere ovoga ljeta. Franck Ribery će napustiti Bayern i otići ili u Real Madrid ili u Chelsea. U Barcelonu će otići ili Cesc Fabregas ili Xabi Alonso - kaže Bronzetti, koji zna i da Zlatan Ibrahimović neće nigdje.
- Nitko mu ne može garantirati 12 milijuna eura godišnje - siguran je Ernesto Bronzetti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zlatkolol 24.04.2009.

    Ovaj Abidal ima dobar trbušni zid ak ga uspijem kopirati do ljeta bit će zabave na Zrću hehe . . .

Komentiraj...
Vidi sve komentare