To je to što me zanima!

Agnelli priznao poraz: Superliga se ne može nastaviti nakon što su se povukli engleski klubovi

Nogometni moćnici vidjeli su da ne mogu samo tako uspostaviti monopol nad nogometom i da ne mogu samo tako manipulirati navijačima koji su u ovoj bitci odnijeli pobjedu. Superliga je tako doživjela konačan pad
Vidi originalni članak

Prosvjedi navijača i apeli igrača urodili su plodom. Super liga se neće nastaviti!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako Florentino Perez tvrdi kako on neće odustati od ovog projekta, Andrea Agnelli, njegov kolega i suputnik u kreiranju ove nogometne tvorevine, priznao je kako se Superliga ne može nastaviti nakon što se šest engleskih klubova povuklo iz natjecanja.

- Da budem iskren, teško da će išta biti od ovoga - rekao je predsjednik Juventusa, piše Reuters.

Agnelli je priznao poraz, ali Florentino Perez, dugogodišnji predsjednik Real Madrida, ne odustaje. I dalje vjeruje u ovaj projekt, ali problem je što se sve urušilo kao kula od karata, a njemu više nitko ne vjeruje. Toliko da navijači traže njegovu ostavku.

-  Ludo je što se u sve krenulo bez mnogo razmišljanja. Kada sam slušao Pereza kako objašnjava projekt mislio sam da se radi o šali. Bio bi čin dostojanstva da nakon ovog neuspjeha podnese ostavku - rekao je bivši predsjednik Reala Ramon Calderon.

Konačni je to pad Superlige koja je nastala u nedjelju, a raspala se nakon nepuna tri dana.

Osnivanje ovog natjecanja stvorilo je velike prosvjede navijača diljem Europe, a sve je ubrzo urodilo plodom. Prvi se povukao Manchester City, a za njim i Liverpool, Chelsea, Manchester United, Tottenham pa Arsenal. Ostali su još Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid i Juventus, a uskoro bi izlazak iz Superlige mogli objaviti Inter i Milan.

Nogometni moćnici vidjeli su da ne mogu samo tako uspostaviti monopol nad nogometom i da ne mogu samo tako manipulirati navijačima koji su u ovoj bitci odnijeli pobjedu.

I dokazali da novac ne može pobijediti ljubav prema klubu i strast prema nogometu.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • 21.04.2021.

    Eto,zato ce korumpirana lopovska Uefa i dalje imati monopol i krast kao i do sad.Bravo👏

  • Pra&vica 21.04.2021.

    Ako lažovni Gospodin ( Agnelli) i dalje bude vrsio bilo kakovu duznost u bilo cemu sto ima veze sa UEFAom, tad stvarno svijet nogometa ali i ljudskosti odlazi " k vragu".

  • mban21 21.04.2021.

    Vama je superliga lakardija a nije lakardija utakmica Barcelona protiv Lokomotive , Gorice i ćak i Dinama na onom ruglu od stadiona to ti je isto kao kad milioneri dođu u neku krćmu na tripice haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare