To je to što me zanima!

Agüero, ljudino! Gestom dirnuo i ispunio san bolesnom dječaku

Napadač Manchester Citya Sergio Agüero sjajnom je gestom ispunio san teško bolesnom 10-godišnjem dječaku tako što ga je pozvao u svoj dom te mu poklonio potpisani dres i kopačke
Vidi originalni članak

Sergio Agüero jedan je od najboljih nogometaša današnjice, no osim što je odličan nogometaš, on je i sjajna osoba, a to je pokazao svojom posljednjom gestom, koja je uistinu prekrasna. 

Naime, maleni navijač Manchester Cityja Callum Foy, koji boluje od rijetke bolesti neurofibromatoze od koje mu se po cijelom tijelu stvaraju tumori, veliki je obožavatelj argentinskog napadača.

Callum je zbog te bolesti veći dio djetinjstva proveo po bolnicama i pregledima, no sve je to zaboravio jedno poslije podne kada ga je u svoj dom pozvao omaleni napadač 'građana' i tako mu ispunio san. 

Tijekom Callumovog posjeta, Agüero mu je poklonio potpisani dres i kopačke te ga proveo kroz sobu s trofejima i objasnio mu što koji od njih znači.

- Callum je htio da se družimo, a to je bila i moja želja. Zajedno s njegovom obitelji smo proveli vrijeme kod mene i to je bio pravi užitak. Nadam se da si i ti uživao. Također se nadam da ti se sviđaju kopačke posvećene samo tebi - napisao je Agüero opis uz sliku na svom službenom Instagram profilu.

Zaista sjajan potez Argentinca koji je zasigurno dodatno porastao u očima nogometnih ljubitelja diljem svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • maka0507 25.08.2018.

    svaka cast malom to puno znaci

  • citalacvjerni 25.08.2018.

    Aguero svaka čast. Divan gest.

  • tomicus 25.08.2018.

    Sjecam se tako je i Ibrahimoviç, nosonja jednom, ali zamalo upoznao Hajrudina K. i zamalo mu ispunio zadnju zelju.. Pocivaj u miru Hajrudine, a ovog konja Zlatana od onda vise ne gledam isto. Vrhunski nogometas, ali 0 od covjeka!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare