To je to što me zanima!

Agüero: Nisam svemoguć, ali imam štošta toga za ponuditi

Nakon obavljenog liječničkog pregleda, Argentinac Sergio Agüero i službeno je novi član Manchester Cityja, te se po prvi puta kao 'građanin' obratio engleskim medijima
Vidi originalni članak

Mislim da smo momčad koja će se ubuduće svake godine boriti za trofeje i to one najveće. Vjerujem da neću imati problema s prilagodbom, jer čim zakoračim na teren odlično se snalazim. Sve će biti u redu, rekao je Agüero.

- Moj stil nogometa je da se svaki put borim do smrti za svaku loptu i da uvijek dajem 100 posto u svaku utakmicu. Nisam igrač koji je svemoguć, ali svejedno imam jako puno toga za ponuditi – zaključio je Agüero.

Agüero se tako pridružio svojim bivšim rivalima iz dana u španjolskoj Primeri, Yayi Toureu (Barcelona) i Davidu Silvi (Valencia).

Idi na 24sata

Komentari 21

  • pinkis_1 30.07.2011.

    Ne mogu vjerovati da netko priča kako je Juve ugledan klub a zaboravlja zašto su im bodove uzeli i iz lige transportirali. Ima Juventusveliku povijest ali također novcem osiguranu. Bez ljutnje!

  • juventino_1 29.07.2011.

    E izabrao si sranje od kluba naspram Juventusa,kluba s tradicijom i povijesti,ti izaberes arape i pare,znaci obicni placenik,za mene si sad umro ko igrac i zelim ti da sto prije propadnes jer si isti ko i vecina u shity-u samo gledas pare. FORZA JUVE!!!!

  • chuftica 29.07.2011.

    sad ce city biti najopasniji na igricama xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare