To je to što me zanima!

Agüero u osam minuta 'riješio' CSKA, Honda promašio bod...

Manchester City pobijedio je 2-1 u Moskvi kod CSKA. Domaći su za 1-0 zabili u 34. minuti. City preokreće golovima Agüera, a Honda u 93. minuti promašuje čisti zicer
Vidi originalni članak

Manchester City na gostovanje kod CSKA u skupini D stigao je s poraznom statistikom. "Građani" su izgubili pet od posljednjih sedam gostovanja u Ligi prvaka. Nije im dobro krenulo ni u Moskvi.

CSKA je poveo golom srpskog nogometaša Zorana Tošića u 32. minuti utakmice. A dok su igrači CSKA još slavili gol protiv bogate premierligaške momčadi, gosti su u osam minuta šokirali navijače na stadionu Himki. 

Sergio Agüero dvama golovima preokrenuo je utakmicu. 

Prvo je sjajni napadač Cityja zabio samo dvije minute nakon Tošićevog gola da bi u 42. minuti momčad iz Manchestera već povela 2-1. Agüero je u strašnoj formi. Argentinski napadač u posljednjih šest utakmica za Manchester City zabio je osam golova. Praktički sve što Agüero uputi prema golu završi iza leđa protivničkog golmana. 

CSKA je pritiskao, ali lopta nikako nije htjela u gol. Nevjerojatnu šansu imao je Honda u 93. minuti utakmice. Sam je bio japanski veznjak na pet metara od gola, ali pucao je ravno u golmana Cityja. 

Liga prvaka, skupina D, 3. kolo:

  • CSKA - Manchester City 1-2 (Tošić 34 / Agüero 34, 42)
Idi na 24sata

Komentari 10

  • teletubiess 23.10.2013.

    Mislim da City ove sezone prolazi skupinu, za tako skupu momčad bi neprolazak skupine 3 sezone zaredom bila sramota.

  • strmi007 23.10.2013.

    Zvijer

  • 27minutes 23.10.2013.

    aguero spasio mali milijun listića danas, čekam još psg i psv za 100€

Komentiraj...
Vidi sve komentare