To je to što me zanima!

Ahmetov: Sanjao sam da smo izgubili od Dinama

Rinat Ahmetov, najbogatiji Europljanin i vlasnik Šahtara, nije tražio poseban tretman, a poslije utakmice pojeo je bananu i podijelio 50.000 eura
Vidi originalni članak

Nikad bogatiji čovjek nije bio u Maksimiru. Rinat Ahmetov (42) najbogatiji je Europljanin, a bogatstvo mu procjenjuju na 22 milijarde eura. Na stadion je došao u automobilu s diplomatskim pločicama i, hodajući preko parkirališta, krenuo je u ložu Maksimir na zapadnoj tribini. Redar na vratima nije ga isprva prepoznao, propustio ga je tek nakon nekoliko sekundi. Ahmetovljevo osiguranje u finim odijelima sa strane je stajalo i samo pratilo “gazdu”. Ahmetov je ionako izjavio kako tjelohranitelje ima zbog auta, da mu ga ne bi ukrali. U loži je Ukrajinac sjedio s pet suradnika, a od Dinama nije tražio nikakve ustupke. U poluvremenu se pridružio ostalima u dvorani ispred loža, gdje je bio domjenak, kao i na svakoj utakmici. Poslije utakmice zadržao se u razgovoru s novinarima te preko terena otišao u svlačionicu, izljubio Darija Srnu, pojeo bananu i igračima podijelio 50.000 eura premija. No priznao je da mu nije bilo lako.
- Dva dana prije utakmice sanjao sam da smo izgubili. Odmah sam to ispričao, da se ne ostvari, jer sam praznovjeran. Noć prije utakmice sanjao sam našu pobjedu - rekao je Ahmetov, kojem je Liga prvaka apsolutni prioritet.
- Rekao sam svojim igračima: 'Gubite u Ukrajini, ali u Ligi prvaka želim da pobjeđujete' - kaže ukrajinski multimilijarder, koji je svojedobno za Modrića i Eduarda nudio silne milijune.
- Skauti su mi rekli da u Dinamu nema igrača za moj klub - kaže.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • messisa 28.08.2008.

    eh, to smo i mi sanjali... ali gadno je bilo kad smo se probudili...

  • Hrc_dinamo 28.08.2008.

    To je bio samo san...

  • redondo 28.08.2008.

    eto mamiću ugledaj se na njega ,pun ko šipak a ponasa se normalno

Komentiraj...
Vidi sve komentare