To je to što me zanima!

Ajaxov golman na posudbi baš protiv Ajaxa primio bizaran gol

Mickey van der Hart kiksao je protiv Ajaxa tri minute prije kraja. Go Ahead Eagles izgubili su utakmicu. Van der Hart je promašio loptu kao Robinson na Maksimiru...
Vidi originalni članak

Do 87. minute nedjeljne utakmice Go Ahead Eaglesa i Ajaxa činilo se da će PSV imati 14 bodova prednosti ispred Ajaxa. No tri minute prije kraja utakmice golman Go Ahead Eaglesa kiksao je kao engleski golman Paul Robinson na Maksimiru u sklopu kvalifikacija za Euro 2008. godine. Ajax je slavio 2-1 protiv Eaglesa.

Sanjin Strukić/PIXSELL

Mickey van der Hart zamahnuo je na suigračevu povratnu loptu , ali lopta mu je prošla ispod kopačke. Mladi nizozemski U-21 golman nakon utakmice je zaplakao. Pokušali su ga utješiti suigrači , ali nije pomoglo. A PSV-ovi nogometaši vjerojatno će imati razloga za sumnju. Naime, Van der Hart je zapravo Ajaxov golman na posudbi u Go Ahead Eaglesima. Zahvaljujući njegovom kiksu, Ajax se malo približio PSV-u.

Ajax je poveo golom El-Ghazija u 24. minuti utakmice. Domaći su izjednačili 15 minuta prije kraja preko Ovegoora. A onda tri minute prije kraja kiks domaćeg golmana i gol koji je pripisan Verhoeku kao autogol za tri Ajaxova boda.

Evo i Robinsona, da se prisjetimo kako je to bilo u hrvatskoj 2-0 pobjedi u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • hrvatska u srcu 09.02.2015.

    pa neće sad valjda dozvoliti da mu klub ostane bez 3 boda

  • mesuney 09.02.2015.

    nema tu ništa sumnjivo, isao je normalno ispucati loptu kao svaki golman, lopta je odskocila i to je to, ja tu ni ne mogu reci da je on uopce krivac za gol ko ni robinson, obojica su isli ispucati loptu kao sto to radi svi golmani, to se moze desiti i neueru, ali koja je to mogucnost da se desi, znaci lopta mora doci na neku malo vecu grbu kako bi odskocila toliko i jos mora odskociti tocno u trenutku kada golman zamahne nogom

  • miko2312 08.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare