To je to što me zanima!

Ajde da i njemu svane: Wenger tvrdi da ima momčad za naslov

Iako je propustio preuzeti prvo mjesto nakon kiksa Cityja protiv Southamptona (1-1) remijem kod kuće s Middlesbroughom (0-0), Wenger smatra kako ima momčad za naslov
Vidi originalni članak

Arsenal igra sjajno. Možda i najbolje u posljednjih desetak godina. Momčad Arsenea Wengera je u sedam mjeseci samo jednom poražena i to od Liverpoola u tijesnoj utakmici 3-4 na Emiratesu. Francuz na klupi 'topnika' puca od samopouzdanja, a nakon što je proslavio 67. rođendan te obilježio 20 godina od preuzimanja londonske momčadi, stvari su sjele na svoje mjesto.

Iako je propustio preuzeti prvo mjesto nakon kiksa Cityja protiv Southamptona (1-1) remijem kod kuće s Middlesbroughom (0-0), Wenger smatra kako ima momčad za naslov.

- Kako sada stvari stoje mislim da bi nam trebalo između 82 i 86 bodova da osvojimo Premiership. Svaka utakmica je prava borba, a na kraju bi mogli odlučivati detalji - rekao je Francuz dodavši da su mu šanse za naslov najbolje u zadnjih 5-6 godina.

Osvoji li Premiership Wenger bi sasvim sigurno dobio novi ugovor pošto mu tekući istječe na kraju sezone.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • ma_da_25 25.10.2016.

    gledam sam zadnju utakmicu.. nije bilo Cazorle, pa su igru vodili Elneny i Coquelin, to je bilo tesko za oci gledat, nemaju nikakvu ideju, Ozil bio zatvoren, mislim da sam dobio rak ociju.. Cazorla je glavni igrac Arsenala definitivno, ako se on nastavi u ovom tempu ozljedivat, titulu mozes sanjat

  • ken_gurko 25.10.2016.

    Sasvim ok ekipa, godinama su pri vrhu, igraju svake godine ligu prvaka, puni ko brod. Dobivaju manje utakmice, a od jacih klubova obicno budu porazeni, i to je razlog zasto nisu prvaci, jednom ce i to biti i nebi me cudilo da to bude bas ova godina.

  • Bueno 25.10.2016.

    4.

Komentiraj...
Vidi sve komentare