To je to što me zanima!

Ajme, Götze, pa ne u toj majici! Bayern moli Adidas za oprost

Mario Götze na službeno predstavljanje u Bayern München došao je odjeven u Nikevu majicu. Adidas je sponzor kluba i ima 9% vlasničkog udjela. Poludjeli su...
Vidi originalni članak

Sve je bilo spremno za službeno predstavljanje novog Bayernovog pojačanja za sljedeću sezonu. Mario Götze izašao je na predstavljanje, a ljudima u klubu umalo je pozlilo. Götze je došao odjeven u bijelu majicu s golemim Nikeovim logom.

Bayernov dugogodišnji sponzor je Adidas koji čak ima 9 posto udjela u klubu. Direktor Adidasa je ujedno i član Bayernove uprave. Fotografija je obišla svijet i nije dugo trebalo da se Adidas oglasi po pitanju ovog gafa mladog Götzea.

- Fotografije s predstavljanja Marija Götzea neugodno su iznenađenje za nas. To je neprihvatljivo - rekao je glasnogovornik Adidasa.

Iz Bayerna su žurno reagirali i ispričali se. 

- Odmah smo nazvali upravu Adidasa i ispričali se. Obećali smo da se ovakvo nešto nikad više neće ponoviti - rekao je Bayernov čovjek za odnose s javnošću.

Götze nije ostavio dobar dojam na glavnog sponzora kluba. Možda se iskupi promjenom kopački. Prošlu sezonu igrao je u Nikeovim...

Idi na 24sata

Komentari 54

  • punisher_3 04.07.2013.

    jesu i tenisice sigurno nike ? :D hahahaha

  • halic 04.07.2013.

    po meni nije slučajno on bio u majici najka svima odgovara nogometašu klubu adidasu i najku pa priča se i piše o njima . . .

  • chelseaMG 04.07.2013.

    ne vole ga u dormundu, a nije dobro počeo ni s bayernovim navijačima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare