To je to što me zanima!

'Kauboji' su ostali bez medalje: Suci u drami pogurali Nijemce!

Hrvatski rukometaši završili su lov na medalju na SP-u u Danskoj i Njemačkoj. Lavovski su se borili do samog kraja, ali domaćin je na domaćinski način došao do pobjede (22-21)
Vidi originalni članak

Minuta i pol do kraja, Štrlek skače za izjednačenje, ali... kontrafaul?! Naši snovi su pali u vodu, u nevjerici je gledao Igor Karačić i Hrvatska je izgubila od Njemačke 22-21. 

'Kauboji' su se borili do samog kraja, opet su imali 'crne rupe', ali vraćali su se odličnim bljeskovima. Prvo poluvrijeme u egalu, Šego je obranio par odličnih šuteva, Musa izborio dva isključenja i dominirao na crti, a na odmor se otišlo s 11-11.

U nastavku kreću furiozno Nijemci, ali nakon 15 minuta odgovaraju i naši rukometaši. Marin Šipić na crti zabija za izjednačenje, ali vanjski pucači Njemačke danas su bili neumoljivi. Bili smo tu sve do minute i pol prije kraja, a onda je utakmica odlučena. Naravno, ne možemo se opet vaditi na suce, da smo prije zabili moglo je biti i drukčije, imali smo nekoliko neiskorištenih kontri, ali što je tu je.

Slijedi borba za odlazak na Olimpijske igre, a situacija se zahuktala kolo prije kraja drugog kruga. Sljedeću utakmicu Hrvatska igra protiv Francuske u srijedu u 18 sati. 

TEŽAK PORAZ Sve je jasno: Moramo pobijediti Francuze za Olimpijske igre...

Idi na 24sata

Komentari 535

  • ivica822 23.01.2019.

    Mandalinićuuu....

  • IDS=HDZ=SDP=HSS=HNS=MOST=ZZ 22.01.2019.

    bilo bi jako lijepo da ovako nesto pise onaj koji zna nesto o rukometu.

  • Lucr 22.01.2019.

    Zanima me kakvi bi bili komenari da smo pobijedili?! Dajte prestanite pljuvati!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare