To je to što me zanima!

'Ajmo malo prekinuti prvenstvo pa da mi Varaždinci uživamo'!

Igrat ćemo pred našim gledateljima koji bi nam trebali jako puno pomoći da se ne opustimo, da ne mislimo da smo riješili prvenstvo, kaže Toplak prije Varaždinovih derbija za opstanak sa Istrom i Interom
Vidi originalni članak

Nije ni patetika, ni preteška riječ: Samir Toplak (50) je - legenda Prve HNL. Više od pola desetljeća klupi istog kluba (zaprešićki Inter), Cibalia, Gorica i naravno njegov Varteks i(li) Varaždin.

POGLEDAJTE VIDEO: VARAŽDINSKA FEŠTA U SPLITU

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kojem se vratio prije četiri mjeseca pa u post-korona eri gurnuo svoje Zagorce u prvi plan. Varaždin je najprije na svom travnjaku 0-0 remijem osvojio bod tj. uzeo dva boda Rijeci (a i da je sva tri: ne bi bilo nezasluženo), a onda sa 3-2 (nakon 40 minuta bilo je 3-0) slomio Hajduk na Poljudu.

Slijedi derbi za opstanak, Varaždin vs Istra u subotu od 21.05 u Varaždinu, a Toplak sa pogledom u tjedan dana koji su iza njega i njegovih igrača lansira... Klasični 'toplakizam':

- Ma ja bih najradije da sada opet malo prekinemo prvenstvo pa da možemo uživati! - kaže trener koji je do u detalje pročitao Rijeku pa demolirao Hajduk sa momčadi koja cijela zajedno mjesečno ne zarađuje kao dva-tri protivnička igrača.

TOPLAK NAKON POBJEDE 'Drožđek je bio dužnik, a Obre nam je, kartaški, as na cenera!'

O Istri...

- Još uvijek smo pod dojmovima pobjede nad Hajdukom, ali moramo sve ostaviti po strani. U goste nam dolaze Istra 1961 pa Inter. U velikoj smo prednosti i ne smije nam se dogoditi kiks u sljedeća dva susreta! Liga je takva da svatko svakoga može pobijediti, nema laganih utakmica, a Istra ima jako puno aduta, kao momčad i individualno - rekao je Toplak pa odaslao još jednu želju i poruku u svom stilu:

- Igrat ćemo pred našim gledateljima koji bi nam trebali jako puno pomoći da se ne opustimo, da ne mislimo da smo riješili prvenstvo! A onda ćemo podvući crtu...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • joe4321 20.06.2020.

    njegov odlazak je bila kobna greška Intera

  • boki21 20.06.2020.

    želim vam sreću i da danas pobjedite.

  • Samarsa 19.06.2020.

    Ajde Samire-Damire ne kakinjaj. 😜😜

Komentiraj...
Vidi sve komentare