Obavijesti

Sport

Komentari 5

'Drožđek je bio dužnik, a Obre nam je, kartaški, as na cenera!'

'Drožđek je bio dužnik, a Obre nam je, kartaški, as na cenera!'
1

'Ne čudi me Interov poraz u Puli. Kad nekog lažeš, kradeš i ne ispunjavaš obaveze, onda te klepne po glavi i sve što si napravio ti se vrati', rekao je Toplak nakon pobjede u Splitu 3-2

VIDEO

Efikasnost, odlučnost u završnici prvog poluvremena. Zabili smo izigrane akcije, naravno da je onda puno lakše igrati. Ako na brzaka analiziramo utakmicu, ja sam jako zadovoljan jer nam Hajduk nije stvorio nijednu šansu. Zabili su iz dva vanjska šuta. Mislim da bi bilo nepravedno da nismo dobili utakmicu. Čestitam dečkima na izvedbi, svemu čemu radimo i na samopouzdanju. Baš sam sretan, sretan, započeo je Samir Toplak za Hajduk Digital nakon velike pobjede protiv Hajduka 3-2 u borbi za ostanak.

POGLEDAJTE VIDEO: Senzacionalna pobjeda Varaždina u Splitu

Pokretanje videa...

hajduk 09:52
Čudo na Poljudu! Varaždin je senzacionalno srušio Hajduk
Čudo na Poljudu! Varaždin je senzacionalno srušio Hajduk

Nevjerojatno prvo poluvrijeme odigrali su izabranici Samira Toplaka na Poljudu i vodili 3-0 nakon 45 minuta. Maestralna partija Varaždinaca rezultirala je s tri gola u mreži Josipa Posavca, a pucali su pet puta. A jedan od zaslužnih za to je i Jorge Obregon (23), Kolumbijac koji je pokazao što znači pravi napadač za Varaždin.

'Bolji rezultat bismo imali da igramo kao seljačka momčad! Duša me boli, trudim se jako'
'Bolji rezultat bismo imali da igramo kao seljačka momčad! Duša me boli, trudim se jako'

- Obregon je as na cenera! Pakleni igrač, sačuva loptu, može asistirati i zabiti. Sigurno se nismo došli braniti, mi se ne borimo za ostanak, mi se borimo za goli život. Bod bi bio super, bio bih zadovoljan s bodom ovdje, ali ako ne igraš otvoreno i ne ideš na pobjedu izgubit ćeš i ovaj bod, proći ćeš tu kao Inter. Zato uvijek kažem idemo odigrati, igra daje rezultat i idemo to prezentirati kao što smo danas.

Utakmica 29. kola HT Prve lige izmedu Hajduka i Varazdina

A svoje je napravio i igrač Lokomotive na posudbi u Varaždinu, Domagoj Drožđek (24) koji nije zabio od kolovoza, a danas je utrpao dva gola.

- Prije nego što je počela utakmica rekao sam da imamo tri dužnika u igri zasad - Domagoj, Tekla i Posavec. To su igrači koji mogu napraviti razliku, a Domagoj je danas proradio i Tekla je dao sve od sebe, odličan je bio u obrani na Hamzi. Očekujem pomak prema naprijed jer on to može. Nek počnu vraćati dugove i ja ću biti sretan - jasan je Toplak.

Inter je izgubio na Aldo Drosini 2-0 od Istre, a Toplak je oštro progovorio i o svom bivšem klubu.

Tudorove eskapade s momčadi! Rezultat: debakl s Varaždinom
Tudorove eskapade s momčadi! Rezultat: debakl s Varaždinom

- Ne čudi me to. Kad nekog lažeš, kradeš i ne ispunjavaš obaveze, onda te klepne po glavi i sve što si napravio ti se vrati. Meni se vraća u pozitivnom, a nekom drugom u negativnom smjeru. Pozitivan sam zbog svoje ekipe, drugo me ne interesira.

Do kraja prvenstva još je sedam kola. Varaždin ima 21 bod na pretposljednjem mjestu, ispred njega je na 'mjestu spasa' Istra' sa 22 boda, a Inter je posljednji sa 17 bodova. U Varaždin u sljedećem kolu stiže upravo Istra.

- Mnogo je toga još u igri i moramo ići do kraja utakmicu po utakmicu. Uvjeren sam da moramo iskoristiti vjetar u leđa i da ćemo ostati u ligi - zaključio je Toplak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu