To je to što me zanima!

Zubčić u zadnji čas izbjegao tragediju! Čovjek bio na cilju...

U ciljnoj ravnini stajao je čovjek, točno po sredini i ispriječio se hrvatskom skijašu! Ovo je neviđeno... Filip ga je jedva izbjegao i onda se bijesno zapitao: Pa što ovaj radi?!
Vidi originalni članak

Jesi li normalan???!!! Eeeejj. Vikao je Filip Zubčić nakon što je u cilju umalo izbjegao tragediju. Naime, pri brzini oko 70 km/h Filip je ulazio u cilj, a tamo se šetao jedan od djelatnika sa staze! Sekunda, stotnika, milimetar je dijelio Zubčića od sudara i teških ozljeda.

Nakon sreće, koja se ispriječila velikoj tragediji, Filipu je ponuđeno da vozi ponovno, no Filip i njegov tim su odbili. Zašto? Pa, staza je jako loša, Filip se u toj vožnji toliko potrošio da ponovna vožnja sigurno ne bi bila na razini prethodne. Uostalom, u takvim situacijama skijaši gotovo uvijek odbijaju voziti ponovno. 

Na kraju, Zubčić je završio na desetom mjestu, s jednom sekundom zaostatka za pobjednikom Kristofersonom. 

Zubčić je imao startni broj 22, a odličnom prvom vožnjom prošao je brojne skijaše koji su skijali prije njega. Razlike su bile jako male zbog kratke staze, a Zubčić je nakon prve vožnje zaostajoa tek 59 stotinki za prvim mjestom. Postolje je bilo udaljeno tek 39 stotinki, a treće mjesto držao je Francuz Alexis Pinturault.

Filip Zubčić već je u Alta Badiji napravio rezultat karijere, 2014. godine bio je sedmi. Ovo je sjajan rezultat, no pitanje je koliko bi Filip bio bolji da nije na početku napravio sitnu pogreškicu te da mu u ciljnoj ravnini nije stajao zalutali djelatnik staze...

Idi na 24sata

Komentari 87

  • ervin48 22.12.2019.

    Sve stima,propust organizatora, medjutim...izbjegao je on njega bez problema kao da su jos jedna vrata ali opsovati onako...dali je to sportas? Koliko ti mali imas godina i uspjeha ? Pre strasno koliko je neodgojen. Umislio si je da je neka zvijezda

  • FraTetka 22.12.2019.

    Dobro mu je izpsovao boga ahahahaha

  • gec51 22.12.2019.

    Trebali su mu ponuditi da nakon ponovljene vožnje izabere bolju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare