To je to što me zanima!

'Ajte dečki kući: BiH posramila Hrvatsku, blizu su ispadanja...

Hrvatska reprezentacija doživjela je još veću blamažu na Eurobasketu. Ako se poraz od Makedonije činio šokantnim, što reći o pobjedi BiH 92-80. Prava blamaža
Vidi originalni članak

Prije 24 sata Bosna i Hercegovina je pognutih glava odlazila s parketa nakon što su ih Finci 'isprašili' s +28. Susjedi su tim porazom praktički izgubili šanse za prolazak skupine. Tako su bar mislili do večerašnjeg ogleda s Hrvatskom. Ako 'autsajdere' treba 'vratiti u život' to najbolje zna Hrvatska.

Vrankovićevi izabranici su nakon pozitivnog dojma protiv Crne Gore, porazom od Bosne i Hercegovine 92-80 su dokazali da se nažalost radi samo o bljesku. Hrvatski košarkaši su vjerojatno zalutali na Eurobasket jer nikome nije jasno što oni rade tamo - jer ono što su pokazali večeras teško možemo nazvati košarkom.

Teletović (26 koševa) i Domercant (23 koševa) su očitali košarkašku lekciju Hrvatima u četvrtom kolu skupine C ubacivši zajedno 49 koševa.

Teško je nekolicini navijača u Litvi i onima pred TV-ekranima objasniti katastrofalni šut za tri 4/24 odnosno 16 posto!

Markota je gađao trice 0-7, a Bogdanović 0-5. U napadu nije bilo nikakve imaginacije. U prvom poluvremenu se još držao pritisak, no trice Domercanta i Teletovića odvele su u jednom trenutku BiH na +16.

Od napadačkog segmenta lošiji je bio onaj obrambeni. Hrvatska je BiH dopustila 28 koševa u prvoj i zadnjoj četvrtini, a u tri od četiri četvrtine bilo je minimalno 20 koševa.

No, to našeg navijača više ni ne brine ni ne čudi. Jer već dulje vrijeme nešto ne štima u reprezentaciji kojoj se minimalni cilj od plasmana na Olimpijske Igre pretvorio u prolazak u drugi krug.

A za iskupljenje priliku imaju već u ponedjeljak u 17 sati s Grčkom koja je razbila Crnu Goru. Unatoč pozitivnom omjeru 3-1, Grci neće biti popustljivi, a porazom se zakomplicirala situacija u skupini jer BiH (isti omjer kao Hrvatska 2-2) će tražiti prolazak preko Makedonije koja ga je već ranije osigurala. Hrvatska i u slučaju pobjede nad Grcima ne ovisi o sebi jer Makedonija mora pobijediti BiH.

Ante Tomić je opet bio najbolja karika s 23 koša, a Bogdanović je dodao 16.

Naoružajte se živcima i tabletama, još jedan triler nas čeka u ponedjeljak. 

Eurobasket, 4. kolo, skupina C:

BiH - Hrvatska 92-80

Makedonija - Finska 72-70

Grčka - Crna Gora 71-55

Redoslijed: 1. Makedonija 3-1, 2. Grčka 3-1, 3. BiH 2-2, 4. Hrvatska 2-2, 5. Finska 1-3, 6. Crna Gora 1-3.

Idi na 24sata

Komentari 511

  • SpužvaBobSkockani 07.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dady 23 06.09.2011.

    Bok, Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! http://www.powerplaymanager.com/r728534/

  • Spužva 06.09.2011.

    Bosanci kupili (dobili kao humanitarnu pomoć iz Hrvatske) kompjutere pa sad svi zajedno po hrvatskom portalu šire mržnju. Imate svoje portale (valjda ih imate) i tamo masturbirajte na jednu pobjedu u jednom sportu. Stvarno ste jadni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare