Obavijesti

Sport

Komentari 511

'Ajte dečki kući: BiH posramila Hrvatsku, blizu su ispadanja...

'Ajte dečki kući: BiH posramila Hrvatsku, blizu su ispadanja...
11

Hrvatska reprezentacija doživjela je još veću blamažu na Eurobasketu. Ako se poraz od Makedonije činio šokantnim, što reći o pobjedi BiH 92-80. Prava blamaža

VIDEO

Prije 24 sata Bosna i Hercegovina je pognutih glava odlazila s parketa nakon što su ih Finci 'isprašili' s +28. Susjedi su tim porazom praktički izgubili šanse za prolazak skupine. Tako su bar mislili do večerašnjeg ogleda s Hrvatskom. Ako 'autsajdere' treba 'vratiti u život' to najbolje zna Hrvatska.

Vrankovićevi izabranici su nakon pozitivnog dojma protiv Crne Gore, porazom od Bosne i Hercegovine 92-80 su dokazali da se nažalost radi samo o bljesku. Hrvatski košarkaši su vjerojatno zalutali na Eurobasket jer nikome nije jasno što oni rade tamo - jer ono što su pokazali večeras teško možemo nazvati košarkom.

Teletović (26 koševa) i Domercant (23 koševa) su očitali košarkašku lekciju Hrvatima u četvrtom kolu skupine C ubacivši zajedno 49 koševa.

Teško je nekolicini navijača u Litvi i onima pred TV-ekranima objasniti katastrofalni šut za tri 4/24 odnosno 16 posto!

Markota je gađao trice 0-7, a Bogdanović 0-5. U napadu nije bilo nikakve imaginacije. U prvom poluvremenu se još držao pritisak, no trice Domercanta i Teletovića odvele su u jednom trenutku BiH na +16.

Od napadačkog segmenta lošiji je bio onaj obrambeni. Hrvatska je BiH dopustila 28 koševa u prvoj i zadnjoj četvrtini, a u tri od četiri četvrtine bilo je minimalno 20 koševa.

No, to našeg navijača više ni ne brine ni ne čudi. Jer već dulje vrijeme nešto ne štima u reprezentaciji kojoj se minimalni cilj od plasmana na Olimpijske Igre pretvorio u prolazak u drugi krug.

A za iskupljenje priliku imaju već u ponedjeljak u 17 sati s Grčkom koja je razbila Crnu Goru. Unatoč pozitivnom omjeru 3-1, Grci neće biti popustljivi, a porazom se zakomplicirala situacija u skupini jer BiH (isti omjer kao Hrvatska 2-2) će tražiti prolazak preko Makedonije koja ga je već ranije osigurala. Hrvatska i u slučaju pobjede nad Grcima ne ovisi o sebi jer Makedonija mora pobijediti BiH.

Ante Tomić je opet bio najbolja karika s 23 koša, a Bogdanović je dodao 16.

Naoružajte se živcima i tabletama, još jedan triler nas čeka u ponedjeljak. 

Eurobasket, 4. kolo, skupina C:

BiH - Hrvatska 92-80

Makedonija - Finska 72-70

Grčka - Crna Gora 71-55

Redoslijed: 1. Makedonija 3-1, 2. Grčka 3-1, 3. BiH 2-2, 4. Hrvatska 2-2, 5. Finska 1-3, 6. Crna Gora 1-3.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 511
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao