To je to što me zanima!

Akcija iz snova! Hrvatski junior zabio čaroban gol kao Dule...

Poletno i atraktivno u napadu, a čvrsto i pokretno u obrani. Tako izgleda momčad Davora Dominikovića, a kada se to sve zajedno spoji i pomiješa, dobijete nezaustavljivu reprezentaciju koja juri prema završnici turnira...
Vidi originalni članak

Hrvatski juniori pod vodstvom Davora Dominikovića zaista dominiraju na Svjetskom prvenstvu u rukometu za juniore u Španjolskoj. Skupinu su završili s pet pobjeda iz toliko utakmica, a onda su demonstrirali snagu u osmini finala. Doslovno su pomeli s terena Islanđane koji nisu znali što ih je snašlo. Naši rukometaši pobijedili su 29-16 i tako lakoćom prošli u četvrtfinale gdje će igrati protiv Tunisa.

Poletno i atraktivno u napadu, a čvrsto i pokretno u obrani. Tako izgleda momčad Davora Dominikovića, a kada se to sve zajedno spoji i pomiješa, dobijete nezaustavljivu reprezentaciju koja juri prema završnici turnira. Naši rukometaši oduševljavali su potezima, a posebno atraktivna bila je jedna akcija sredinom drugog poluvremena. 

Naši juniori odjurili su u kontru, Halil Jaganjac je otišao na lijevu stranu, a sredina se otvorila kao autoput. Tamo je projurio Ivan Martinović kojem je Jaganjac bacio loptu na cepelin pa atraktivno i efektno zabio iza leđa. Islandski golman loptu nije ni vidio, a u svemu su uživali prisutni gledatelji koji su vidjeli zaista unikatan potez.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Sjetimo se, slično nešto je napravio i Domagoj Duvnjak na SP-u u Francuskoj kada je Mađarima zabio u posljednjoj sekundi na identičan način.

Naši rukometaši danas će od 21 sat u Vigu tražiti prolazak u polufinale, a protivnici će im biti Tunižani.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 25.07.2019.

    Opet iz BiH korjeni. Pa dokle?

Komentiraj...
Vidi sve komentare